Значи аз правя анален секс редовно от 9 годишна възраст всеки ден го правя вече съм на 15 и от скоро някаде около 2-3 седмици не мога да стискам може би защото ануса ми е много широк и другя проблем е че като се напъам от ануса ми изпада едно нещо наречено пролапс май това е някакво черво така четох в един сайт аз всеки ден преди училище си правя клизма обаче там изпускам газове затова вече не ходя редовно там ходих на лекар и ми казаха че нищо ми няма обаче ануса не се стеснява и продължавам да се изпускам проблема е че виси и не го усещам смисъл такъв че като стискам той не се свива и като лекна или не е нужнж просто като съм правя пролапса излза.... проблема е че всички маже като го видят и задават въпроси а мен ме е срам да отговорям за случващото се преди време като си направих първия анален секс не бее точно секс беше н анален разширител с първото ми гадже го хакахме цял час после се наакх и той си тръгна и така от 9 годишна възраст правя анален секс защото за него се плаща повече и ся имам тоя проблем искам някой да ми каже как се оправя и как да свия ануса и дали след време на стари години пак ще е така