- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Апендицит ?
Здравейте,от няколко дни имам дискомфорт в корема придружаван с леки болки.Болката е в целия корем и е тъпа но в интервал от 3-10 минути се заостря долу вдясно и става някак режеща за около 2-3 минути и после пак наново.Нямам симптоми на апендицит:температура,изтр ъпване на десния крак и тнт просто тази тъпа заостряща се подстоянна болка/дискомфорт.Кажете кво да правя да кажа ли на наще за да ме заведът на лекър?
Аз бих отишла в бърза помощ
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
имаш два варианта или отиваш на лекар или чакаш докато не стане късно
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Спешна помощ му викат. Щом си така от няколко дни, не е спешно. Имаш личен лекар, освен лична тема във форум. Ползвай нещата по предназначение.
P.S. Освен апендицит може да са още 100 неща, за които ти не си чувал/а, но твоят лекАр е. А, и се научи да пишеш.