.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от miro_93 Виж мнението
    ...говорихме по въпроса и стигнахме до консенсус преди 2-3 седмици да ги намали засега...
    Ааа ясно, само да ти кажа, че уговорките с наркоманите са същите, резултатите - също !
    С добро телосложение е, само да не надебелее ако спре с този вреден навик.
    Това е мит!

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Това е мит!
    таралеж ти бивш пушач ли си че да даваш мнение?

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    От автора:Благодаря ви за коментарите и мненията, някои положителни, други не чак толкова. С моето момиче говорихме по въпроса и стигнахме до консенсус преди 2-3 седмици да ги намали засега. Купува си точно 2 кутии за седмица и така пуши по 5-6 цигари дневно (син давидов, каквито винаги е използвала). Грам не е вмирисана, винаги взима дъвка след цигара или лентичка за уста Щяла до около Коледа да пуши толкова, пък после ще се опита да ги намали още с идеята до другото лято да ги спре ако успее. С добро телосложение е, само да не надебелее ако спре с този вреден навик. Преди да почне да пуши 12-ти клас е била същата като в момента.

И "AmxModx" най-учтиво те моля да не говориш така по нейн адрес, недай си Боже, не предизвиквай съдбата...
    Много си тъп, това да не ти е казарма?

Скоро ще те остави и по- добре за нея.

Накарай я да прочете "Не пуша вече" на Алън Кар, аз пуших 3 години и ги спрях с тази книга

miro_93
    Guest
    Благодаря за съветите отново, сега си го караме по 5-6 цигари дневно и така, мислим догодина като завърши унуверситета тя да се изнесем да живеем заедно, може тогава цигарите вече да ги няма като нещо в ежедневието й. И не, няма да ме остави, обичаме се достатъчно силно и се подкрепяме Дразни ме това, че си пуши в колата и вътре има пепел и мирише, ама си е нейна, в моята не давам да се пали нищо. Тя покрай приятелки 12-ти клас е пропушила и ей го на сега...иначе е много сладка и симпатична :3

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Borntobewild.. Виж мнението
    Накарай я да прочете "Не пуша вече" на Алън Кар, аз пуших 3 години и ги спрях с тази книга
    Хахахахах всички ти повярваха.

Супер фен Аватара на mlakniwe
    И моята приятелка пуши, но вече съм се отказал да се занимавам с това да я карам да ги спира, каквото иска да прави не е малка вече, просто ме дразни това, че понякога сме нямали никакви пари дори за храна и тя си купува цигари, нормално е да се дразня и аз не пуша, и баща ми също, майка ми пушеше,но се разболя и беше на косъм от смъртта и от тогава не е пушила, но трябва ли да стане нещо гадно за да ги спреш, но вече няма да има смисъл. Както да е това си личен избор на всеки, просто аз не разбирам как някой хора взимат по 300 лв заплата и пушат по 2 кутии на ден-няма логика, и това, че цигарите успокояват и едва ли не са полезни, както повечето пушачи казват не е вярно, напротив точно обратното-причиняват тревожност! Не е гаранция, че като не пушиш, пиеш и тнт ще си здрав и ще живееш по-дълго, но пак е по добре според мен за организма, добре, че сега приятелката ми пуши по 1 малка кутия на седмица и то слаби, пак е нещо преди беше по-зле и двамата рядко пием алкохол,2-3 пъти в месеца да кажем, но просто не разбирам защо ако в днешно време не пиеш, не пушиш/не само цигари/ и тнт все едно не си нормален, само защото не си от мнозинството...Това е моето мнение аз съм против цигарите, алкохола, наркотиците и тнт-човек може да бъде щастлив и да се забавлява и без тези неща

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цигарите успокоявали, успокояват, защото си свикнал да пушиш, все едно ако си свикнал да се храниш между 5 и 7 и решиш да ядеш чак в 9, ми ще си гладен като куче. Да не говорим за миризмата от дрехите на пушачите... Така си представям катастрофа между химически тоалетни. Имах един авер който пушеше от 12 годишен, при това здраво пушене, мина през всичко ел.цигари, сам да си ги свива, разни тютюни вносни, но към 20-21 започна да кашля доста зле, реши да ги спре и повече не е пропушил. Лично аз не понасям пушенето, особено когато съм на затворено място, очите ми сълзят.
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Хахахахах всички ти повярваха.
    "приятелче" и да не ми вярваш не ме вълнува особено, казвам какво ми е повлияло на мен, хвани книгата, погледни я и да не си пушач прочети я и пак ще си говорим

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Borntobewild.. Виж мнението
    "приятелче" и да не ми вярваш не ме вълнува особено, казвам какво ми е повлияло на мен, хвани книгата, погледни я и да не си пушач прочети я и пак ще си говорим
    Не смятам да си губя времето да я чета, не чета подобни книги.

Това, че на теб ти е повлияла е съвсем друго нещо.

Най-голямата глупост у хората е цигарите и пушенето, след войната. Защо пушат - смисъл има ли? Няма? Простотия.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Защо пушат -?
    Правят се на готини !
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    смисъл има ли? Няма?
    Няма !

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от AmxModx Виж мнението
    Като се разболее от рак тогава сама ще ги спре
    Като забременее също Така че младеж давай, тебе чака
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си