- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Приятелката ми е пушачка
Накарай я да прочете "Не пуша вече" на Алън Кар, аз пуших 3 години и ги спрях с тази книга![]()
Благодаря за съветите отново, сега си го караме по 5-6 цигари дневно и така, мислим догодина като завърши унуверситета тя да се изнесем да живеем заедно, може тогава цигарите вече да ги няма като нещо в ежедневието й. И не, няма да ме остави, обичаме се достатъчно силно и се подкрепямеДразни ме това, че си пуши в колата и вътре има пепел и мирише, ама си е нейна, в моята не давам да се пали нищо. Тя покрай приятелки 12-ти клас е пропушила и ей го на сега...иначе е много сладка и симпатична :3
И моята приятелка пуши, но вече съм се отказал да се занимавам с това да я карам да ги спира, каквото иска да прави не е малка вече, просто ме дразни това, че понякога сме нямали никакви пари дори за храна и тя си купува цигари, нормално е да се дразня и аз не пуша, и баща ми също, майка ми пушеше,но се разболя и беше на косъм от смъртта и от тогава не е пушила, но трябва ли да стане нещо гадно за да ги спреш, но вече няма да има смисъл. Както да е това си личен избор на всеки, просто аз не разбирам как някой хора взимат по 300 лв заплата и пушат по 2 кутии на ден-няма логика, и това, че цигарите успокояват и едва ли не са полезни, както повечето пушачи казват не е вярно, напротив точно обратното-причиняват тревожност! Не е гаранция, че като не пушиш, пиеш и тнт ще си здрав и ще живееш по-дълго, но пак е по добре според мен за организма, добре, че сега приятелката ми пуши по 1 малка кутия на седмица и то слаби, пак е нещо преди беше по-зле и двамата рядко пием алкохол,2-3 пъти в месеца да кажем, но просто не разбирам защо ако в днешно време не пиеш, не пушиш/не само цигари/ и тнт все едно не си нормален, само защото не си от мнозинството...Това е моето мнение аз съм против цигарите, алкохола, наркотиците и тнт-човек може да бъде щастлив и да се забавлява и без тези неща
Цигарите успокоявали, успокояват, защото си свикнал да пушиш, все едно ако си свикнал да се храниш между 5 и 7 и решиш да ядеш чак в 9, ми ще си гладен като куче. Да не говорим за миризмата от дрехите на пушачите... Така си представям катастрофа между химически тоалетни. Имах един авер който пушеше от 12 годишен, при това здраво пушене, мина през всичко ел.цигари, сам да си ги свива, разни тютюни вносни, но към 20-21 започна да кашля доста зле, реши да ги спре и повече не е пропушил. Лично аз не понасям пушенето, особено когато съм на затворено място, очите ми сълзят.
n00bs
Най-голямата глупост у хората е цигарите и пушенето, след войната. Защо пушат - смисъл има ли? Няма? Простотия.