.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Помогнете ми!С какво да стимулирам разтежа на гърдите си?

Почти на 13 съм.Всички от нашият клас си имат нормален бюст и носят сутиени.Аз съм плоска като дъска.Нищо нямам.Може ли да ми кажете нещо,с което ще започнат да ми растат гърдите.Моля ви!

БОЗАТА му е майката ;p

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от stromae
    БОЗАТА му е майката ;p

СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Има хора и на 20, които са плоски като тебе! Всичко е до гена. С боза най-много да ти надебелее дупето .

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Има още време спокойно няма да си останеш плоска!

Супер фен Аватара на diksi
    С боза расте дупе, ама пък и цици растът.. На твой риск

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Едва ли една боза ще ти помогне..Най-много да си "уголемиш" дупенцето ..Както и да е..Това си е до ген..Няма какво да правиш,ако всичките жени във семейството са плоски
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Добре сега, не мога да разбера какво ти пречеше да погледнеш малко във форума и да видиш кви теми има! Щото преди тебе има вече една такава, ето тук! ... айде погледни там, става ли...
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Благодаря на всички.А само последен въпрос-мед и орехи помагат ли?

ни мед, ни орехи, ни боза 6те ти помогнат . 6те пораснат въпрос на време е. една моя приятелка до 8 клас бе6е плоска и за първия срок ве4е има6е съвсем нормални така 4е не се притеснявай

Извинявам се, ама освен ако не си като дъска-НАПЪЛНО равна, което не го вярвам, какъв е смисъла и по-скоро ЗОРА от това да си уголемяваш гърдите, когато напреднеш в годините ще стане както го е мислил ония горе, а и като момче мога да кажа, че това служи за първоначалното впечатление, в училище има много хубави момичета, но се оказва, че характера е... Та освен ако не искаш да се ***ш с някое момче на бързо и после да се правите, че не се познавате не виждам смисъл.

...не съм цицоман който късно спрял да суче...кво толкова като нямаш цици те не те правят човек поне така мисля аз нз колко е правилно

Супер фен Аватара на filmimilmi
    За утре ли ти трябват по-големи гърди?

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    За утре ли ти трябват по-големи гърди?
    ^^

По темата - нито боза,нито орехи,нито мед ще ти помогнат ! Въпрос на време е!Спокойно ще ти пораснат!
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Стига с тези цици бе хора!!!Циците не определят момичето!Защо толкова искаш да ти пораснат?Както казаха по-горе...въпрос на време е.Не си мисли,че момчетата забелязват единствено гърдите.Няма да говорят с тях,а с теб!Ако нямаш излъчване и акъл в главата,циците няма да помогнат!Тъй,че не се притеснявай...Това,че още нямаш не е толкова лошо.Тъкмо като пораснеш ще са ти стегнати,а не увиснали вимета като на някои каки

Ти си само на 13 години.. има време - ще порастнат.. [b][img][/img]

Според мен няма начин...това си е според гените..спокс ще пораснат
    Бъди себе си!

Няма как, аз пък съм на 14 и са ми много малки, но това не ме притеснява, слаба съм и за това, все някой ден ще пораснат! Ако и ти си прекалено слаба няма кка ще трябва да чакаш

http://vbox7.com/play:d76d4a57 <-- *Новата песен на Baja* <3

Мега фен Аватара на ameli
    Ако си слабичка - скоро няма да те огрее Иначе с малко тлъстинки и си готова :P и не бързай, тепърва навлизаш в пубертета и ще се развиваш
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен
    Авторке,мачкай ги по 10-20 мин преди да спиш,с ръцете си....така се стягат и растът...

За хиляден път ще се дъвчи едно и също... Малка си все още не бързай има време да ти пораснат и на всички които казват че тва е до ген мога да ви кажа да пиете една студена вода... След 90 година насам от тея чернобили и простотии сме такива мутанти всички че нито ген нито нищо... Аз съм 181 см. висок баща ми 173 а майка ми още по ниска какво ще ми кажете че е до ген ли ? Виждал съм майка плоска като дъска и дъщеря и носи чашка Д и ще ми кажете че е до гена ли ?!

мерси на всички ще опитам това с масажа
    само че дори и да е до ген мама е с доста големи
    и пак благодаря

Голям фен Аватара на p0lina
    Спокойно в пубертета си все пак е нормално. Понеже и аз съм на 13 е имам си гърди не са големи, но не и малки ( не се хваля..просто са нормални за моята възраст ) просто искам да споделя, че 2 момичета от моя клас също на 13, а нямат и грам следа от гърди..Просто не си се доразвила все още има време докато това стане не се притеснявай да не ти пука, че като почнеш да се притесняваш ще си навредиш. Не мисля, че пък е много хубаво да си млекоцистерна..една приятелка няма големи гърди някакви много мънички, но ако видиш потплънките каква работа вършат..така, че спокойно
    For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.

Не е хубаво да имаш големи гърди на тази възраст например виж ме мен моите растат ли растат аз нося най-големият размер в класа и всички ми се присмиват така че споко

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от teenshit
    Не е хубаво да имаш големи гърди на тази възраст например виж ме мен моите растат ли растат аз нося най-големият размер в класа и всички ми се присмиват така че споко
    И ами не знам ама и аз нося няй-големия размер в нашия клас :Д и не ми се присмиват :Д даже завиждат..
    Ама не се безпокой целият ми клас са плоскиии!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си