- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Четенето задължително за всички момичета!
Здравейте момичета,
Днес бях ужасен когато прочетох това:
http://news.ibox.bg/news/id_1448822249
Към всички Вас, искам да Ви кажа да внимавате в какви хора се влюбвате или с какви хора излизате.
Преди време когато още бях в БГ, беше "cool" за една част от момичета на моята въздраст да се хващат с престъпници.
Днес от това "cool" си отиде едно 16 годишно момиче. Без дори да е разбрала какво е живота. Искрените ми съболезнования към близките и.
Моля Ви много внимавайте и не се забърквайте с престъпници, наркомани и откачалки. В повечето от случайте края на такива връзки е фатален.
ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ЗА БОГА!
P.S. Ще помоля модераторите ако е възможно да направят тази тема Важна. Идеята е, че дори един човешки живот да се спаси, ще бъде достойно
Подкрепям. И не е само за момичетата. Момчетата са също толкова податливи на стадния манталитет.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Жалко за изгубения млад живот. Откачалки има навсякъде. Пазете се.
Zdraveite,znam che ne tuk s pravilnoto mqasto za tozi vypros,no speshno se nujdaqa ot ese ili nqakakvo impertretativno sychinenie na ''Iliada'' na temata za Jenite-togava I sega . Shte se radvam ako mi pomognete!