- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- САМО ЗА ДАМИ
Моля момчета да не пишат само да четете ви е достатъчно.Искам да попитам има ли дами които да им харесват такива неща като. Примерно да ми пишкат в устата на момче,да ги лижат след като са акали или да акат в устата на момче,да си пъхат храна в дупето да я вадят и да карат момчето да я яде.Неволно станах слушател на такъв диалог и останах като статуя но със наострени уши.Питам ви дами такива неща доставят ли ви удоволствия?
Смени си компанията, може би със зоофили или некрофили, при тях няма толкова гнусни неща.
Това с храната и лизането се харесва, ама това с лайната не даже и в сайта с най-висока оценка BRAZZERS нямат такива клипове значи щом там няма такива клипове значи не са харесвани тия неща...
Какви извратени мозъци! Тъпанари!
^ Виждам, че съм ти станал пример за подражание. Браво на мен, вкарах още един заблуден в правия път.
1. Виж какво пише на картинката
2. Този е гей от един манастир (забравйх му името)
Абе важното е, че си хванал идеята (за Бог).
Nevermind
Последно редактирано от AmxModx : 11-08-2015 на 16:36
Чадо, това ако го види Грозния веднага ще те докладва. Въздържай се от такива коментари при наличието на кучета- пазачи!
Мило дете, Сънчо не дойде ли вече? Хайде, време е да лягаш, утре ще продължим.
Как може да си губите апетита от четене на глупости ? Ся пред мен и един лиген с лайната на всички индивиди на света да има па ако има едно домашна зайче на дали ще си изгубя апетита![]()
Аз веднага мога да разбера кой кой е... За това има създадена Net Tools 5.0.70
И как се работи с туй чудо?
С всички хакерски програми се работи трудно, ако вече не учиш духовна семинария изтегли си kali linux от www.kali.org и ще можеш да правиш най-различни неща като например да си поръчаш нещо от интернет но да не си го платил а то да излиза че е платено разбираш ли ?![]()
А какво пречи да уча в семинария и пак да я изтегля?
Не зная, ще си много зает в четене няма да имаш време а да работиш с такава операционна система (os) се иска малко практика![]()
Мога да ти кажа, че в семинарията четях по- малко отколкото в другото училище, в което учих след това.