- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как да разбера дали Е БРЕМЕННА
Момичета как да разбера приятелката ми дали е бременна, аз не искам бебе, но тя може да иска,, и за това се чудя. Днес ще ходи на гинеколог за обикновенн преглед, какво бихте казали вие.
Е ти не се ли знаеш кога свършваш?Как ще е бременна,ако внимавате?
Внимавам НЕ свършвам в нея, НО се опасявам че може да иска да забременее, и да крие от мен, и аз започвам да се плаша..
Вземи и от урината и капни на тест за бременност
Ще купя тест, да го направи, ама може да го разреди с вода знам ли,,,,,, дали ще покаже вярно или не ?
човече, съдейки по темата се притесняваш да не си сгафил, или някой друг да е свършил работа вместо теб.
Ако е бременна ще се направи днк тест и ще се види ако си таткото жив и здрав.
Не искам бебета, но понеже на всеки му се върти различни неща в главата, и затова казвам че тя може да иска бебе, може и да ме е излъгала за цикъла че и е дошъл. На куче и на жена вяра нямам. Пази боже, вече ще слагам само гумата и това е.... благодаря за помоща приятели
по принцип ако си го втасал хората са си казали, човек какво си направи и господ не може да му го направи, да се надяваме всичко да е наред ако ли не освен да ти кажем честито..
Хубаво, ти с кой акъл правиш секс с нея, без да знаеш какво ще направи и дали иска деца?! Абсолютна безотговорност е да чукаш без презерватив някаква си, чиито виждания НЕ знаеш. Да не говорим, че щом не можете да седнете и веднъж за винаги да се изясните кой има желание за деца, кой няма, не знам каква връзка имате.
Ако е бременна, ти си си виновен. Не толкова, щото си свършил в нея, а защото не си знаел за нейното становище относно всичко. Щот надали даже си я питал какво мисли.
За другия път да знаеш за какви неща да разпитваш девойката, с която си, не да се налягате без предпазни средства без да знаете кой-какво.
(y)
Всеки месец ли си мислиш,че МОЖЕ да те е излъгала за цикъла си?! Просто иди с нея на гинеколог и чуй с ушите си и виж с очите си за да си 100% сигурен.
Ето ти някои симптоми на ранна бременност (много са сходни с тези на цикъла) :
-уголемяване на гърдите/потъмняване на зърната
-болки в корема (ниско долу) по скоро болезнени спазми
-липса на апетит (непоносимост към по-тежки храни)
-огромна промяна на настроенията
-гадене
-
Моля темата да бъде изтрита
Така както си си задал въпроса и си описал ситуацията (въпреки факта кога си го писал това), бих казал, че не напразно го наричат мъжество...за някой мъже. За други е просто смърдел.
Човек честно казано звучиш мега параноично, бебетата не падат от небето, пък и като й нямал доверие за какво си с нея? Вземи се успокой малко, никой не може да реши че иска бебе и готово.