- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблеми с гаджето и приятели отчаян съм дайте ми съвет ...
Здравейте! Значи с момиче от моя клас тръгнахме като бяхме на екскурзия правихме секс ходехме около 5 месеца после тя ме заряза. След 2 месеца се оправихме става вече седмица сме заедно, днес се събрахме слушахме музика и т.н. на тръгване се скараха (гаджето ми и най-добрата ни приятелка), аз не взех ничия страна понеже и двете много си ги обичам. Проблема е там, че тя ми каза и аз и вярвах, че е спала само с мен и преди това още двама (не ме бърка миналото си е минало). Ето, че тази вечер разбрах от това момиче приятелката ни, че тя е спала с още 5-6 + мен... Това много ме подразни, чувствам се излъган, страх ме е, че няма да мога да го преглътна моля ви дайте ми съвет как да постъпя в момента ми е много объркано и незнам какво да правя...
Ето затова такива неща не се казват. А каква е тая приятелка, която не може да пази тайна?
Ти да не искаш да правиш тройка, гоморист! Обичал си ги и двете.
Последно редактирано от inewton : 11-16-2015 на 17:58
Това момиче много пъти ми е помагала казвала ми е какво да правя и ми е давала добри съвети плакали сме заедно смеели сме се заедно познаваме се от 3 годишни лапета това са 13 години искам да кажа, че я обичам като приятелка и, че съм готов на много за нея![]()
Ето за това такива неща НЕ се казват искаше да кажеш, налЕ![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Щом са се скарали си помисли,че има вариант да те лъже.Не можеш да бъдеш сигурен,а дори и така да е не виждам какъв е проблема сам каза "миналото си е минало".