Здравейте! От известно време си падам по едно момче,с което честно казано не се познаваме. Всъщност моите родители и неговите се познават,имаме и общи приятели,но той дори не ме забелязва.С една година по-голям е от мен,аз съм на 14,да знам,че съм малка,но...За въпроса,който ще ви задам питах и в други сайтове,но не получих отговор,затова реших да опитам тук. Та въпросът ми е: Как според вас е най-правилния начин да се запознаем просто,без да ме помисли за отчаяна по него,ако мога така да го нарека.Моля ви помогнете ми.
Ами просто не се дръж като отчаяна Дръж се нормално пред него, бъди себе си и бъди самоуверена.На мен винаги ми помага мисълта, че живота е моята сцена, а аз съм звездата Така де, всичко си зависи от теб.Не се страхувай от провал, ако не те хареса - няма какво да направиш по въпроса.Само не откачай и не се притеснявай, защото после ще те е яд, че не си му показала себе си в пълния си блясък.
Сподели с някой, който го познава.Този някой може да ви запознае, но не така очевидно все едно ти си го искала, капиш?