- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли някаква вероятност?
Здравейте! Може би въпросите ми следващи по-надолу може да Ви се сторят малоумно глупави,но въпреки това искам да се допитам и до други хора. Аз и приятеля ми до сега не сме правили секс.Аз съм девствена,а той не.Няма значение от причините просто не съм го поискала преди това и не сме.Последният път обаче нещата леко се задълбочиха.Имам в предвид не сме правили секс,а просто се трихме на голо.Главичката веднъж най-много два пъти съвсем леко да е влязла по-навътре,но това не е достатъчно за да скъса химена ми.После обаче започнахме да се докосваме само с ръце като той пъхаше и пръстче като преди това докосваше и себе си без измиване.Въпроса и предмета на притеснението ми възможно ли е с предеякулационна течност да забременея пренесена през пръстите му или не.Той казва,че нито е усетил,нито преди това му се е случвало да има такава,но за всеки случай да попитам.Вие какво мислите?
Мисля, че това е най-малко еротичната история в раздела.
Образовайте се и тогава си пъхайте пръстчета ! Защо не четете аз не мога да разбера и после пускате глупави теми ??
Именно за това съм писала в началото,че е възможно темата да е глупава.Пускам я за свое лично успокоение,въпреки че не мисля,че не би било възможно.
"Само половината на главичката влезе"... Седя тук и се чудя ,от къде такъв самоконтрол,дейба...
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .