.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    sadface83
    Guest

Има ли някаква вероятност?

Здравейте! Може би въпросите ми следващи по-надолу може да Ви се сторят малоумно глупави,но въпреки това искам да се допитам и до други хора. Аз и приятеля ми до сега не сме правили секс.Аз съм девствена,а той не.Няма значение от причините просто не съм го поискала преди това и не сме.Последният път обаче нещата леко се задълбочиха.Имам в предвид не сме правили секс,а просто се трихме на голо.Главичката веднъж най-много два пъти съвсем леко да е влязла по-навътре,но това не е достатъчно за да скъса химена ми.После обаче започнахме да се докосваме само с ръце като той пъхаше и пръстче като преди това докосваше и себе си без измиване.Въпроса и предмета на притеснението ми възможно ли е с предеякулационна течност да забременея пренесена през пръстите му или не.Той казва,че нито е усетил,нито преди това му се е случвало да има такава,но за всеки случай да попитам.Вие какво мислите?

Мега фен
    Мисля, че това е най-малко еротичната история в раздела.

Супер фен Аватара на Pug_306
    Образовайте се и тогава си пъхайте пръстчета ! Защо не четете аз не мога да разбера и после пускате глупави теми ??

sadface83
    Guest
    Именно за това съм писала в началото,че е възможно темата да е глупава.Пускам я за свое лично успокоение,въпреки че не мисля,че не би било възможно.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    "Само половината на главичката влезе"... Седя тук и се чудя ,от къде такъв самоконтрол,дейба...
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Цитирай Първоначално написано от GLaDOS Виж мнението
    "Само половината на главичката влезе"... Седя тук и се чудя ,от къде такъв самоконтрол,дейба...
    HAHAHHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAH AHAHAHAHAH, т'ва вече е коментар!
    По темата: Кажи му да слага един презерватив и да почва да те язди.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си