Цитирай Първоначално написано от the dreamer Виж мнението
Здравейте! Аз съм момче на 16г. Има едно момиче, което много харесвам, тя е истинска рядкост - красива, умна, етична.
Съученици сме и мисля, че и тя има интерес към мене, дори мисля, че знае, че я харесвам, но аз до сега никога не съм го казвал в прав текст, прост защот тя мисли, че връзките на тая възраст са доста детски и не си струва да играеш любовни игрички на тая възраст (а и аз не съм достаъчно самоуверен, макар че някои, които ме познават по-добре ме мислят за перфектното момче, което някога би могло да същесвува). Въпросът ми е - дали да й споделя сега, че я харесвам, че да ме има в предвид (защото доколкото се досещам тя не би отказала на някои батковци, ако й предложат преди мене - нали се сещате за ония момчета, които уж могат да имат всякакви момичета) или да си останем приятели още малко и да отложа нещата с нея за по-нататък и да се занимавам с момичета, които не толкова ме впечатляват, но мога да придобия значителен опи с тях (понеже не съм имал много приятелки)... какво мислите ?
Така приятел значи по това ,че се определяш като "перфектното момче" си изгражда представата ,че си скромен , интелигентен и леко срамежлив . По темата с батковците не си мисли ,че не е имало батковци в нейния живот ,но щом сега си няма батко тя ти дава предтекст ,че е свободна . Принципно логика в действията на момичетата не търси ,но бих ти казал ,че колкото повече отлагаш толкова по лошо става , доближаваш се до нейната приятелска листа тоест "приятелка ,но от мъжки пол" . Така за опита , опита се гради с опит ,тоест докато не се опиташ няма да спечелиш ,нещо като максимата "no pain no gain " . Моят съвет е да действаш направо без да ти пука ,знам трудно е изпълнение ,но това е истината имай предвид ,че бях на същото положение преди години преживях трудно последиците от това ,че се забавих ,но сега току-виж започнал съм да давам съвети.
P.S Зарежи фейсбук предложиш ли и там просто шансовете ти спадат още повече .