- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Подигравки от всички "Заради крастевица"
Здравейте ! Не съм нова в форума ,просто си направих нов профил ,за да разкажа една лична история.Не бях много сигурна в кой раздел да я пусна ,но се спрях на този. Аз съм момиче на 17.Преди време бях доста възбудена и един ден реших да пробвам соло с краствица "Анален"Както и да е ...беше забавно ,но за крадко защото мислех ,че съм сама вкъщи ,но уви баща ми влезе и аз от бързината и притеснението счупих крастевицата в мен и полувината остана вътре....Ходих на доктор ,че да я извадя..Беше ме срам да гледам баща ми и един дет реших да споделя с "най-добрата си приятелка" след няколко месеца се скарахме и тя разказа на целия град..градът ни e малък и бързо се разнесе.Почнаха фълшиви facebook страници с бодигравателно име или пък смешни снимки с крастевици с моето лице и тнк..Сега има една група от момчета ,горе-долу колкото мен на години и само се смеят ,като минат покрай мен.Знам ,че те най-много се шегуват с мен ,но не мога да направя нищо по въпроса.Дори преди време един приятел ми разказа виц без да знае ,че аз съм въпросното момиче.Вицът беше "Вместо да подаря на "Краставицата" цветя за рожения и ден ще и подаря крастевици и ще и кажа с здраве да ги ползва".Моля за съвети :/
Последно редактирано от Maria457 : 12-13-2015 на 00:59 Причина: Краставица*
Техните не са в нейния апартамент. В собствения си апартамент са.
Maria457 Ся:
1. Мъже НЕ съществуват, всичко е педали и измет
2. Аз не виждам АБСОЛЮТНО нищо смешно в това да се прави соло с краставица и тя да се шчупи
3. Относно FB страниците е не може ли да намериш някой който може да разработва видове flood-ове и да им ебе мамата ?
4. След като има снимки с краставици и твоето лице е не може ли да направиш снимка с кур и тяхното лице просто ползвай PhotoShop
5. След като ти се смеят как да не можеш да направиш нищо ? Ми ако имаш як приятел кажи му да ги сплаши или ако си в Бургаска област аз мога да свърша тази работа или ако не просто намери някво здраво момче от другите училища разкажи му, дай му 20 лева и тва е
Мисля че това е целия цирк кво толкова тва не са никви мъже там момчета щом се подиграват те знаят само да пушат и да се правят на мъже иначе са пълни миндили :X
ПС: Приятели НЯМА, използвачи има !!!
Последно редактирано от AmxModx : 12-14-2015 на 17:57
Малко да не цялата само малко до средата
Wunderbar! Не съм го очаквал от теб. Изненадваш ме приятно.
чудесно е чудесно... Аз крия много тайни
Сигурно е кутия пълна с тайни![]()
Какви тайни например?
Каква веселба засне?
Ще ти я пратя на лично съобщение за да не видят другите веднага щом се прибера
Каква е тая веселба?
Законо... закрилата ли ще ме плашиш ? аз съм психично болен изверг лежал по детските педагогически стай и хващан от ДАНС за незаконни дейности та сега от една закрила ако ме е страх...
Според мен не трябва да ти пука за такива хора, щом само ти се подиграват и те оплюват, значи изобщо нямат нищо общо с това за което се представят. Поискала си го, направила си го.. това е била твоя лична нужда, не на онази или другата до нея. Остави ги просто да говорят, когато в даден момент спреш да им обръщаш внимание и те с течение на времето, ще забравят за станалото и всичко, ще отмине. Хората са казали - Убий глупака с мълчание..![]()