- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Подигравки от всички "Заради крастевица"
Сега разбрах че съществото Maria457 е пълен идиот и аз много съжелявам че си направих труда да напиша горните неща, вчера цяла нощ беше он-лайн днеска пак и не отговори плюс това вчера посред нощите и пратих лично съобщение да отговори на темата и се направи че все едно не го е видяла
Първо за отговорите съм ти благодарна .Не отговарям не защото се правя ,че не съм го видяла ,а защото просто не отговарям !
Брей, каква е надута нашата краставичарка!
Не съм надута ,а просто казвам...и ако обичаш смени си тона ! Не ти отива .
Не ми отива на какво?
Форума е направен да помага на хора имащи нужда от всякакъв вид помощ ,а ти имаш 2600 мнения ,ако всички са ти от този вид просто вече имам идея какъв човек си !
Нямаш идея, повярвай ми.
Както се казва: "По краставицата посрещат, по ума изпращат."
Ейй ма вие сте били и забавни а ? Хаха добре тогава хубаво и моля те спри да пишеш срамиш името на Нютон...
Не му отиваправа си абе просто го игнорирай не виждаш личееболен паразит еби го вгъза и толкос \0/ и виж това
https://www.youtube.com/watch?v=fb0K...ature=youtu.be
Що не го направи с морков ? Толкова ли си широка?!
И по темата - ще минат няколко години и ще забравят, щом и сега някои не знаят коя си всъщност.
И къде ти беше акъла? Смяташ, че като пуснеш тук Тази тема някой ще те приеме на сериозно, вместо да ти налети и той с подигравки? Престани да я разпространява и тази информация, че току виж цяла България да узнае за "великия" ти подвиг.
the deamer - То с морков нищо не се усеща, много е тънак...
klaudia11 - Като изключем мен, нико не я прие на сериозно, капиш или нет ?
До колкото помня ти каза, че си на 17 и си от малък град. Вече си достатъчно голяма и мисля, че няма да е проблем да се преместиш в по-голям град, хем ще си близо до вашите, но не прекалено близо. А ако ти се отдават езиците пробвай накъде извън страната, има толкова хубави програми за студентите извън България. Не се бави, хващай си куфарите и се омитай мила.☺
Късмет!
Последно редактирано от t20d02 : 12-24-2015 на 10:28
Да и в германия не е зле, но и аз знам за дания, че вмного лесно и езика лесно се учи