.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    crazybae
    Guest

Unhappy Секс на нова година с бивш приятел:грешка или не?

Секс на нова година с бивш приятел:грешка или не?
    Здравейте!Нова съм в тук в сайта .Интересува ме една тема: "Секс на нова година с бивш приятел-грешка или не?".
    Историята ми:Имах приятел, с който сме разделени от 2 години , но сме в напълно нормални взаймотношения,в една компания сме,излизаме доста често.Обичам го и не съм го преживяла все още,но да не забравя една много важна подробност-той знае,че имам чувства все още към него и знае че иска да се съберем,той е по-голям от мен.Уважава ме като човек,характер и държание и буквално съм като една "отворена книга" за него,знае за всичките ми чувства,действията ми,мисленето ми,всичко.
    Имаме идея на тази Нова година да празнуваме заедно.Естествено ще има танци,пиене и веселба.Аз и той се напиваме от малко и има вероятност да ни прихване нещо и на двамата,да се позакачаме един друг и да го направим.Подобен момент се беше случил веднъж на едно събиране и бяхме на косъм да правим секс–бяхме пияни,аз му отказах тогава.И сега предполагам,че може да се случи нещо подобно.Девствена съм,той знае това и не знам ако тази възможност ми се предостави дали да го направим?Това ще е първият ми път,но ще бъде с човека който обичам.Чувствам се напълно готова,но се страхувам от последствията.След това,на другата сутрин могат да се случат две неща :1 .Изтрезнял,да се оправдае,че сме били пияни и че все пак е било Нова година,било е за една вечер и да ме изрита като мърляво куче,разваляйки приятелството си и да не се потърсим и намразим. 2.Да се съберем,тоест секса да ни сближи и така да се обвържем отново.Познавам го добре и аз самата,лично мисля че не е "безсърдечен човек" и че няма да ме остави "отворена"след случилото се,оставена да се спасявам сама без него в живота,мисля че е напълно зрял и има зряло мислене.Но всичко е възможно,всичко зависи от него.Това може да бъде най-хубавото ми преживяване и най-голямата грешка в живота,знам ли !?Страх ме е какво ще последва.Оставили ме-ще бъда съсипана,ако се съберем и си даде сметка и не ме остави-ще съм най-щастливата.Това е наистина много важна и смела постъпка за мен и бих се радвала ако успея да спечеля добри мнения от хората , влизащи в сайта и тези които четат подобни статии. Моля Ви,прочетете идеята ми и коментирайте,споделяйте мненията си,давайте съвети-те ще са ми от полза! Благодаря предварително!

Имам приятелки, които съжаляват адски много за първия си път. Въпросът е след време, когато си имаш сериозна връзка, какво ще бъде. В случай че сега на НГ правите секс има два варианта - да съжаляваш, защото си го правила с момче, което въпреки всичко не си е заслужавало, или да се радваш, че си го правила точно с него, въпреки че не сте били заедно. Тука ти трябва да си прецениш, макар и да е супер трудно. Ако пича е точен и няма да се разчуе, че сте правили секс - давай, но не храни големи надежди, че това ще ви направи супер близки. От друга страна имай едно на ум, че може да те наебе и да ти каже " станалото - станало ". Ти сама трябва да си прецениш струва ли си да се дадеш на човек, с когото всъщност не си, и дали наистина той го заслужава. Имай предвид, че след време, когато си имаш прител на него няма да му пука толкова за първия ти път, но това ще ти остане спомен на теб за цял живот !

crazybae
    Guest
    Имате право за всичко като цяло.Но се чудя ли да рискувам или не..наистина трудно ми е да взема това важно решение.
    След всичко има два варианта:Или нещата ще станат по-зле,ще ме остави сама да си продължа напред в живот , оправдавайки се за пиянството и несъобразителността или както казвате "стнаналото-станало" или нещата между нас ще се оправят и ако наистина след секса , държи на мен-няма да допусне такава грешка да ме остави.Всичко зависи от бившия ми. :\ Пред супер голямата дилема съм,честно..

Предлагала ли си му да се съберете отново ? Махни тази дума "ако" то само с мислене, че ще се случи не става, може и да не се случи, много се напрягаш. Ако мислиш, че наистина ще стане и си на 100% сигурна не пий толкова много. Щом сте си толкова близки преди да стане (ако изобщо ще става) го попитай дали му е само за секса (не, че ще ти отговори наистина ако е пиян де :Д). Другия вариант е да се разберете на трезво дали ще се взимате или не. Ако не иска да се събирате се пази за някой друг, а ако искаш просто да не си девствена и да усетиш какво е направи го. Доколкото ти чета коментарите май ти е повече ценна девствеността. Ти си прецени

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си