- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Влюбен съм в братовчедка ми,не издържам..Моля ви помогнете ми..
Здравейте. мъж съм на 22 години, не знам как да започна. . Не знам как се случи,но страшно много съм влюбен в братовчедка ми, която е на 17. . . . Не спирам да и гледам профила, снимките, пиша и всеки ден, каня я на кафета, а преди не е било така. .Тя никога не се е осъмнила,излиза винаги с мене,канел съм я да гледаме филми,с оправданието,че ми е скучно,а истината е че,искам единствено да е до мене ..Близо до нея ли съм ,или като я видя веднага се възбуждам..Сложил съм си я на декстопа, умирам за нея. Обичам я като сестра не отричам, но и като жена. .. .Мастурбирам на снимките и.. Знам, че е ненормално, и че никога няма да и споделя, но я желая страшно много, искам да я чукам, майките ни са първи братовчедки, и знам че ако стане нещо такова, ще се скарат завинаги, но я желая, много я обичам, за нея бих убил, но и желанието да преспя с нея е огромно. . Как да постъпя не зная. . .тя е просто прекрасна. . .Не искам да я нараня,а такива извратени неща ми минават на ум,но не бих я наранил,не искам . . . .![]()
:love:
Още един девиант. Току- що в Курило се освободи една стая. Бягай натам!
Последно редактирано от inewton : 12-13-2015 на 17:29
Закъсал си го, брато. Поне трета братовчедка да беше ;д.
Не се подигравам. Казвам го съвсем сериозно. Имаш проблем, който трябва да се излекува.
почакай 10 години тогава няма да си млюбен в братовчедката
Ей луд ще викна тия с белите престилки да те приберат.
Разнообрази се, зарежи малко братовчедка ти и ако трябва, вземи си почивка. Замини за друг град, все пак си на 22 ходи малко по заведения, дискотеки.. Прави запознанства с други жени и може проблемът, да изчезне..![]()
Дори да нямахте кръвна връзка, тя щеше ли да ти върже?