Хора, тая зима съм решил да се уча да карам ски - кажете дали да си купя втора ръка или нови. Карал съм малко като малък, но нищо не помня, ще почвам наново. А и се чудя дали да не пробвам със сноуборд направо.
Някакви съвети?
http://goo.gl/forms/ylSKWjgNFc Много ви моля, мили хора, да попълнете моята анкетка, защото утре в университета доцента ще ме направи на решетка !!! Много благодаря! )
знам, ама си мисля, че по гардеробите само някакви по-стари неща дават под наем и няма да е много адекватно сравнено с готин сноуборд или готини ски, поне като бях макък беше така, сега не знам
Прав си. Макар че много зависи от мястото. Идеята ми беше от гледна точка на това, че сноуборда може да не ти хареса толкова колкото ските /или обратното/ и да си инвестирал едни пари напразно, които си можел да дадеш за другото.
Не. Аз екипировки по интернет изобщо не поръчвам, защото за мен комфорта е много важен. Недопустимо е един екип /независимо дали е за ски, мотоциклетизъм или др. спорт/ да ти е широк, тесен или неудобен. А за мен интернет пазаруването крие най-големи такива рискове.
Е да, ама е мног по-евтино понякога. А и може да го пробваш в някой мол тука, пък после да го поръчаш. Чувал съм, че много хора така правят, но аз не съм го пробвал и затова питам.