Нещо пак съм изтегавял и ми е депресивно.
Днес беше понеделник - международния ден за гърди и бицепс, но ми се тренираше гръб. Понеже не бях теренирал 8-9 дена заради ваканцията реших да не се натоварвам много-много и да се опитам да запазя 4,2те кила, които качих. Тая ваканция така ме освежи, че си подредих мислите и реших тотално да се откажа от "нещото, което ще спаси света". Аз и без това не го харесвам, така че пак печеля. Сложих в списъка с опитаните ястия и кенгуро.
Днес закаснях с 30 мин. за тренировка защото имах работа. Жиравчето на бара ми се зарадва и каза че се притеснила къде съм изчезнал. Качих се в съблекалнята и там засякох един познат, който си беше обръснал брадата и не можах да го позная. Влизам в залата, оставям си телефоните и оглеждам кой е тук. Имаше 3-4 човека. Започнах пуловер с дъмбел 30 кила + набиране с широк хват на суперсерия и си чувствах много странно мускулите все едно не са моите. Контузията на лявото рамо още не ми се е възстановила 2ри месец, ама болката вече стана част от мен и не й обръщам внимание. Като взех дъмбела 50кила чак тогава започна да боли прекалено много и рамото ми започна да прищраква. След малко се появи Варненския и ми се оплака че и неговото рамо не се е оправило. Легнах си на дивана да почина малко и реших да не правя мъртва тяга за да намаля риска от сваляне на някой грам, а и без това и дясното коляно ме боли тъпо и постоянно. Дадох 50 евро за наколенка, ама и тя не върши работа. Просто старите контузии си казват думата и няма оправяне. Звънна ми Майки и каза, че идва да ме види. Дойде, наредихме си по една черта на прозореца и реши и той да потренира. Пак започна да ми се оплаква от жена му и аз пак му казах, че само си губи времето и парите. Ама кво да обяснявам на влюбен глупак? Кукла на конци е в нейните ръце. Той много обича да ми казва "една зодия сме с тебе, ама ти си другата риба". Така и не не можах да вникна в това изречение. После дойде Божо да ни се оплаче как не му харесала фотосесията, която му направили. Хубавото при нас е че докато си говорим простотии не спираме да тренираме и не губим време в почиване.
Като цяло съм много доволен от днес. Очаквам сладка мускулна треска утре.
Оставям отворена вратата на изповедалнята за потребителите. Който иска може да се изповяда.