.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 381

Hybrid View

тук е шано изповедалнята :Д

тоя път закаснях само с 15 мин.
    влизам в залата и на бара усещам лейди милион на пако рабан. Направих на Жиравчето комплимент и й казах че ми харесва. А Божо нещо се здуха и му викам не се депресирай бе няма да ти я взема. Днес изненадващо имаше само наши хора горе. Агента не ме беше виждал 10 дена и отдалече вика: "лелеее ти кво си се направил бе? на кво си в момента?" и аз му казах че съм качил 4 кила само от ядене и спане. Казах му също, че е отслабнал и той сложи тъжната физиономия мухахаха. Започнах тренировката с корем долна част. Направих 2 серии и после погледнах, че съм изцапал уреда с кръв. Скоро пак трябва да ходя до военна болница за операция. Погледнах тениската и тя мазало... а толкова си я харесвах щото беше с Тони Монтана. По анцуга имаше само малко. Бръкнах си в джоба и си намерих 30лв. ебаси якото. Тва е като подарък от мен за мен хаха. Продължих тренировката по-внимателно и си довърших упражнението без гафове. Прехвърлих се на уреда за корем горна част и Лени ми звънна да каже че идва да ме види и да ми покаже новия му татус. Направих 4 серии по 20 повторения с диск 20 кила в мен. На последната серия нещо почна да ме боли долу в дясно все едно е херния. Починах малко, видях се с Лени, после дойде Варненския и отидоха 20 мин. в простотии без да правя нищо. Реших да спра с корема да не ми се наложи да седя в болницата тая вечер. Легнах да правя трицепс и започнах първа серия на 60 кила, втора на 80, трета и четвърта на 100 и за финал понеже Варненския само ми се оплаква от рамото му, го викнах да се премери колко тежи, да ме пази и да гледа как вдигам неговите килограми с контузено ляво рамо. 112.5 кила бутнах 9 пъти. Много съм доволен от себе си, макар че знам че бавно и сигурно се самоубивам. Звънна ми Никсъна и каза че идва да се начертаем. Продължих си тренировката за трицепс и в крайна сметка съм много доволен. Спорта ми е удоволствието в живота.. просто го обичам. Май Буковски беше казал "намери нещото, което обичаш и го остави да те убие".
    Последно редактирано от [7h3.0n3] : 12-17-2015 на 22:45

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си