- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Изповедалнята ТОМ 1
Нещо пак съм изтегавял и ми е депресивно.
Днес беше понеделник - международния ден за гърди и бицепс, но ми се тренираше гръб. Понеже не бях теренирал 8-9 дена заради ваканцията реших да не се натоварвам много-много и да се опитам да запазя 4,2те кила, които качих. Тая ваканция така ме освежи, че си подредих мислите и реших тотално да се откажа от "нещото, което ще спаси света". Аз и без това не го харесвам, така че пак печеля. Сложих в списъка с опитаните ястия и кенгуро.
Днес закаснях с 30 мин. за тренировка защото имах работа. Жиравчето на бара ми се зарадва и каза че се притеснила къде съм изчезнал. Качих се в съблекалнята и там засякох един познат, който си беше обръснал брадата и не можах да го позная. Влизам в залата, оставям си телефоните и оглеждам кой е тук. Имаше 3-4 човека. Започнах пуловер с дъмбел 30 кила + набиране с широк хват на суперсерия и си чувствах много странно мускулите все едно не са моите. Контузията на лявото рамо още не ми се е възстановила 2ри месец, ама болката вече стана част от мен и не й обръщам внимание. Като взех дъмбела 50кила чак тогава започна да боли прекалено много и рамото ми започна да прищраква. След малко се появи Варненския и ми се оплака че и неговото рамо не се е оправило. Легнах си на дивана да почина малко и реших да не правя мъртва тяга за да намаля риска от сваляне на някой грам, а и без това и дясното коляно ме боли тъпо и постоянно. Дадох 50 евро за наколенка, ама и тя не върши работа. Просто старите контузии си казват думата и няма оправяне. Звънна ми Майки и каза, че идва да ме види. Дойде, наредихме си по една черта на прозореца и реши и той да потренира. Пак започна да ми се оплаква от жена му и аз пак му казах, че само си губи времето и парите. Ама кво да обяснявам на влюбен глупак? Кукла на конци е в нейните ръце. Той много обича да ми казва "една зодия сме с тебе, ама ти си другата риба". Така и не не можах да вникна в това изречение. После дойде Божо да ни се оплаче как не му харесала фотосесията, която му направили. Хубавото при нас е че докато си говорим простотии не спираме да тренираме и не губим време в почиване.
Като цяло съм много доволен от днес. Очаквам сладка мускулна треска утре.
Оставям отворена вратата на изповедалнята за потребителите. Който иска може да се изповяда.
отвратително е чувството да не изпълниш очакванията си. Имам много мисли в главата и ми се щеше просто да изсипя всичко в лоста и да дръпна поне 170 пак, но уви, не успях да дръпна 160... От-вра-ти-тел-но.
Момента, в който дори мястото, където търсиш утеха те разочарова![]()
![]()
![]()
сподели кво те тормози бе скала
Днес закъснях с 45 мин. за тренировка. Ставам несериозен нещо и тва не ми харесва.
Качвам се в залата и гледам Лимончето е на смяна. С нея въобще не се харесваме, даже и здрасти не си казваме. Качих се в съблекалнята, ударих една черта и се освежих. Реших да започна клек на свободна щанга с 2 серии на 60 кила. Старата контузия взе да ми прави страшни проблеми и за това намалих работните кила. Тъкмо ще си изчистя техниката. След това качих на 80 кила пак 2 серии. Телефона ми звънна и прекъснах упражнението. Беше Русия и ми вика братле можеш ли да уредиш резервация за 9 човека в събпта където бяхме миналия път и аз му казах няма проблем. Звъннах на моя човек, дадох информацията и продължих клековете. Сложих по 2 петички да станат 90 кила и изненадващо не започна да пука коляното ми. Направих 2 серии на 90 кила и се зачудих дали да не кача 100. Телефона звънна, направил е резервацията, само че накрая на разговора ми съобщи, че е запазил и 3 места на бара за нас. А на мен вече ми се повръща като някой иска да излизаме. Както и да е, сложих 100, направих една серия и ме стегна болката. Викам си по-добре да не си насилвам късмета и да не слагам още. Прехвърлих се на машината и там вече спокойно си загрявах със 100 кила, защото ако ми откаже коляното най-много да счупя уреда. Свърших с първата серия и Лимончето пусна любимата ми песен на Алекс и Дончо https://www.youtube.com/watch?v=pzWMoHjlhT0 Не я бях слушал отдавна и почнах да си денсим сам, докато не ме видя Валерата и не почна и той да танцува с мене мухахаха. Тая песен така ми оправи настроението, че направо скочих на 150 кила за 2ра серия. Валерата после ми вика "искаш ли да организираме едно коледно парти на 26ти в залата с протеинчета, буустери и вафлички. Ще си вземем коледни шапки и ще се снимаме като за календар". Казах му добре, ама ти се занимавай с организацията. Продължих 3тата серия на 160 кила и задържах и 4тата на същите. Сега като е по-студено времето болката се усеща по-остра и ме дразни. След последната серия се прехвърлих на машината за задно бедро. Започнах с 50 кила първа серия. Втората качих на 60 и последните две ги задържах на 70. След това отидох на машината за предно бедро и започнах на 60 кила. Втора серия качих на 70, трета на 80 и четвърта на 90. Всички си бяха тръгнали и усещах пронизващия поглед на Лимончето по гърба ми. Много мрази да я държа до последно, ама аз обичам да си тренирам и не ми дреме. За финал направих 5 серии за прасец. Трябваше и корем да тренирам, ама нямах време.
ХАХАХАХАХА
https://www.youtube.com/watch?v=hKDPQe8N-5Q
-694лв. тъжно ми е.
ебаси ужасния сън деееебааа.
сънувам, че се намирам легнал във вода около 3см. дълбока, която образува огледало под мен а наоколо имаше природа. Все едно бях в гора, но легнал в много плитка огледална река. Изправих се леко, погледнах напред и видях тъмна вода на околко 100 метра от мен и все едно слънчевата светлина не можеше да проникне до там. Усетих, че това място започна да ми дърпа цялото тяло и не можех да дишам, а междувременно до мен имаше жена, която ме държеше и ме гледаше в очите с много разтревожен поглед. Тя беше на околко 40-45г с кафява коса, сини очи и вързана коса на опашка. През живота си не съм я виждал. После чух специфичния звук, когато времето спира и започнах да се събуждам. 2-3 седкунди след това още не можех да дишам. Това не беше кошмар, а нощен терор. Нощен терор но през деня и врамките на 10-15 секунди... странна работа. Последния път когато го преживях това беше толкова отдавна, че даже не мога да си спомня. Обикновено при тия състояния хората умират в съня си. Много тъпа смърт бих казал. Днес ми се тренира здраво
кефи ме как си направи собствена тема в изолирания раздел, вместо да пишеш в "чувствата" :Д
тук е шано изповедалнята :Д
тоя път закаснях само с 15 мин.
влизам в залата и на бара усещам лейди милион на пако рабан. Направих на Жиравчето комплимент и й казах че ми харесва. А Божо нещо се здуха и му викам не се депресирай бе няма да ти я взема. Днес изненадващо имаше само наши хора горе. Агента не ме беше виждал 10 дена и отдалече вика: "лелеее ти кво си се направил бе? на кво си в момента?" и аз му казах че съм качил 4 кила само от ядене и спане. Казах му също, че е отслабнал и той сложи тъжната физиономия мухахаха. Започнах тренировката с корем долна част. Направих 2 серии и после погледнах, че съм изцапал уреда с кръв. Скоро пак трябва да ходя до военна болница за операция. Погледнах тениската и тя мазало... а толкова си я харесвах щото беше с Тони Монтана. По анцуга имаше само малко. Бръкнах си в джоба и си намерих 30лв. ебаси якото. Тва е като подарък от мен за мен хаха. Продължих тренировката по-внимателно и си довърших упражнението без гафове. Прехвърлих се на уреда за корем горна част и Лени ми звънна да каже че идва да ме види и да ми покаже новия му татус. Направих 4 серии по 20 повторения с диск 20 кила в мен. На последната серия нещо почна да ме боли долу в дясно все едно е херния. Починах малко, видях се с Лени, после дойде Варненския и отидоха 20 мин. в простотии без да правя нищо. Реших да спра с корема да не ми се наложи да седя в болницата тая вечер. Легнах да правя трицепс и започнах първа серия на 60 кила, втора на 80, трета и четвърта на 100 и за финал понеже Варненския само ми се оплаква от рамото му, го викнах да се премери колко тежи, да ме пази и да гледа как вдигам неговите килограми с контузено ляво рамо. 112.5 кила бутнах 9 пъти. Много съм доволен от себе си, макар че знам че бавно и сигурно се самоубивам. Звънна ми Никсъна и каза че идва да се начертаем. Продължих си тренировката за трицепс и в крайна сметка съм много доволен. Спорта ми е удоволствието в живота.. просто го обичам. Май Буковски беше казал "намери нещото, което обичаш и го остави да те убие".
Последно редактирано от [7h3.0n3] : 12-17-2015 на 22:45
Зле ми е, 2 дена не см спал, минус пари, не отидох на изпита, не съм тренирал и мразим хората. Айн Цвай Полицай https://www.youtube.com/watch?v=gkRGKp-GOvQ
*момента в който се сещам, че МоДо се самоуби...
ше му еба майката започвам 3ти ден безсъние. Не можах да заспя, а имах перфектната възможност. Нито имах работа, нито нищо... просто лежах със затворени очи и се мъчех. 3 часа и половина седях така и ме болеше зверски дясната страна на мозъка. Преди малко станах от леглото и май започва да ми се оправя главата.
гут гут зупа гут, гут гут зупа хут, гут гут зупа гут, алес зупа гут https://www.youtube.com/watch?v=1ExWSMDbSms всеизвестен факт е, че привидно щастливите хора само си търсят смъртта, а накрая са принудени сами да свършат черната работа :Д
Почивай в мир Фабио (не знак как се сетих за тебе, сигурно щото съм на ретро диско вълна) и искам да ти кажа Их бииин зууупааа, ду бист зууупаа, вер синд суууупа - зупа гут. бом бом бом иф ю лов ми уо-о-о-о. Пооправих си настроението с тая песен
колега девственико, имах предвид ред бул ама се обърках.
Денс уит ми тунайт... ооооео... ооооеоhttps://www.youtube.com/watch?v=WH1_9NQlZxw
минус 1131лв, БЕШЕ ЗАТВОРЕНА ЗАЛАТА, появиха се проблеми в работата, пак съм сам за празниците, свърши ми готвената храна, още не съм спал, леко ми закачиха якето с нож така че още минус 335лв и си контузих лявото коляно. Само толкова ли можеш бе живот? Ако си мислиш че ще ме уплашиш, жестоко се лъжеш. И двамата знаем къде съм бил и от къде идвам. БРИНГ ДЪ ПЕЙН ааа и още нещо: ГЕМА ТАНЦЕН ГЕМА ТАНЦЕН Я Я![]()
D: ti si po lud ot men we wylk
basi bolniq si
А стига бе?! И що си девствен, поради какви причини (питам сериозно)? Дали е срамно или не, зависи от възрастта ти - ако си под 16-18, все още може да мине за нормално, след това си е резил голям
!
Понякога да си съвсем сам е по-добре, отколкото да си в неприятна/досадна компания (понякога това включва и семейството).
Колега, на 23 съм. Живота така и не ми предостави тая възможност. Явно не съм го заслужил
А ти? Да не би щото си грозен?
LoveInfect - радвам се че ти харесва изкривения ми свят
Днес ми звънна Венецa докато бях в залата и каза че идва да ме види. Това е единственя човек, който ме е впечатлявал с чертите които реди. Още с идването ми се зарадва като малко дете с думите: "пълководецо, притесних се за тебе. Телефона ти беше изключен много време и си помислих най-лошото... ДА НЕ БИ ДА СИ СЕ ОЖЕНИЛ?" И аз се размазах от смях хАхХАхАх. Говорихме, освежихме се и се изкривихме като животни. Казах му да поздрави дъщеря му и го изпратих. Продължих си тренировката за рамо, ама тая зверска болка в лявото много ми пили по нервите. Със 60 кила се мъчех за рамо представи си. Както и да е, тренирах с леки кила и не си давах много зор. Приключих рамото и за финал реших да направя 5 серии за трапец. Започнах първа серия на 100 кила със свободна щанга. За 2рата сложих 120, ама някъде на 10-тото повторение скъсах фитила и я изпуснах. Представи си само звука на 120 килограмова щанга как пада от 1 метър. Събрах всички погледи и питаха добре ли съм. Гребеца седи, гледа и вика "брат, тва ако ти беше паднало на краката щеше да си като пират с 1 крак" и аз пак избухнах в смях и му викам "и папагал щях да си купя даже". Божо дойде и ми даде неговите фитили за да си довърша упражнението. Последите 3 ги направих на 130 и 140. Приключих тренировката и отидох да си взема телефоните. Взех си празната кутиика от Шарк-а, празната опаковка от бонбончето и скъсания фитил. Отидох до кошчето, изхвърлих ги и погледнах фитилите... връхлетя ме спомена за човека, който ми ги подари... беше ми най-добрия приятел...
Както и да е - живота продължава ИХ БИИИН ЗУУУУПА, ДУ БИСТ ЗУУУУПА, ВЕР СИНД ЗУУУУПА - АЛЕС ЗУПА ГУТ![]()
golqma si batka we4e i drusa6
Колега, на 23 съм. Живота така и не ми предостави тая възможност.
kwa wyzmojnost we, ti sig si se drusal kato ku4e samo... ne si obry6tal wnimanie na putkite, ami si go obry6tal na pudrata i si 4ertal liniiki
На тая възраст би трябвало да те е срам че си девствен, ако още не си се сетил! Какво значи "живота не ми е предоставил тая възможност"?! Искаш някоя сутрин Снежанка да те събуди със свирка или Дядо Коледа да ти подари гадже ли
?! Търсил ли си, пробвал ли си? Защо не се получава и не ти връзват?
Как позна! Но това не е всичко - освен грозен съм нисък и хилав и без много пари
!
В часовете след полунощ ми е най-депресивно.
Виж сега пич. Работата ми отне личния живот, а живота ми отне душата. Както Митьо Хирурга обича да ми казва: "ти си един призрак". Твърде късно е за мен да тръгвам да градя любовен живот на тия години. Не че не ми се иска, но това се прави докато си на 14-15, а не когато вече си готов за кремиране хаха.
Поздрави от зоопарка за всички животни на свобода. https://www.youtube.com/watch?v=xX4Pxiwti4E
от си ес кей ли си или грешно разбрах символиката![]()
ахахаха сиескей :Д :Д
Каква е тая работа дето ти е отнела личния живот? Това да не е робство (или е)? Ако е така, защо продължаваш да го правиш? А преди да почнеш да работиш тая работа, какво си правил? На 14-15 както казваш е най-добре да се почне със "любовния живот" (или иначе казано "секса") - защо не си почнал тогава?
Според теб има ли връзка между депресията ти и липсата на секс? Защото според мен има! На мен ми действа по тоя начин.
По-млад няма да станеш и като не си го правил, с напредването на възрастта ти, ще става все по-трудно да стигнеш до секс и депресията ще се засили! Представи си същото положение след 10 години! Дотам ли искаш да стигнеш? Как би се чувствал тогава?
скала, даже не знам кво е тва - сметни
Грозен, като бях на 15 или 16 (не помня точно) започнах тази работа. Както казах живота просто не ми даде шанс.
Депресията ми е от тиин годините, а всички знаем че като захапе - не пуска да го еба в пит була
10 години ?!? надявам се да не живея толкова дълго. не ме проклинай така