- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Петър Кормушев - Продава робот
Забравих че намаш обща култура..
В Древна Гърция понятието секусална ориентация не е съществувало. Тогава хората са се делели на Активни и Пасивни в секса (вие педалите знаете значението на това). Мъж да прави секс с друг мъж или дори юноша(като единия задължително е по-ниско в йерархията) е било нещо абсолютно нормално.
Като каза че не съм с твоя капацитет, вече знам че си прав... Много над тебе съм, дори соло е нива над тебе по интелект -.-
ti ne me razbra we glupak, az ti goworih za iznejenost, homoseksualnostta ne e zadyljitelno da se swyrzwa sys slabost, uqzwimost. az ti goworih za razlikata w epohite otkym na4in na mislene, celeustremenost i ojesto4enost. sq wremenata sa ni takiwa da se iznejwame, wse powe4e i powe4e. togawa moje da e imalo homoseksualisti, ama malko sa bili nejnite. sq moje i da sa malko pedalite, ama sa mnogo nejnite, takiwa kato teb, smotanqk. wnikwai malko w dumite we glupak.
to ne opira do priroda we typak. nqma ni6to ob6to s twa, po predpo4itanie e ili poradi lipsa na opcii, ot4aqnie. typ si. w prirodata gre6ki nqma, samo anomalii, ama homoseksualnostta edwa li e anomaliq, sre6ta se i v jivotinskiq swqt, a jivotnite, koito proqwqwat homoseksualni tendencii, sy6to i se 4iftoswat s jenskite obiknoweno. typ si, dio sad. ob6ta kultura mnogo, ama mozy4na deinost nedostaty4na.
След като се чифтосфат с женските, значи могат да се размножават бе тъпак.. АЗ КАЗАХ ЧЕ СЛЕД КАТО ЧРЕЗ ПОЛОВАТА СИ СИСТЕМА НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗМНОЖАВАТЕ И ВЪПРЕКИ ТОВА СЪЩЕСТВУВАТЕ СТЕ ПРИРОДНА ГРЕШКА... Половата система е създадена да може индивида да се възрпоизведе бе глупак.
Заеби спирам да общувам с тебе. Очевидно говорим на различни езици. Ходи да те чукат там в гъза.. Бъди изнежен, неизнежен къвто искаш бъди..