.
Отговор в тема
Страница 11 от 12 ПървиПърви ... 789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 285
    Мега фен Аватара на solo_
    espada - Качи снимка...

Цитирай Първоначално написано от espada Виж мнението
    ostawi me we, geitak, zaspiwai si tam, tykmo si s 4ernite o4ila w staqta, i lampata nqq ti popre4i.
    espada - качи снимка...

Мега фен Аватара на Dwyd96
    kakwo e bilo, pedalsko li?! :"D to sq e pedalsko we, iznejeno. togawa sa se izbiwali kato ku4eta den i no6t.
    Забравих че намаш обща култура..
    В Древна Гърция понятието секусална ориентация не е съществувало. Тогава хората са се делели на Активни и Пасивни в секса (вие педалите знаете значението на това). Мъж да прави секс с друг мъж или дори юноша(като единия задължително е по-ниско в йерархията) е било нещо абсолютно нормално.
    Като каза че не съм с твоя капацитет, вече знам че си прав... Много над тебе съм, дори соло е нива над тебе по интелект -.-

Ей гей качи снимка гей

Колко струваш ?

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Забравих че намаш обща култура..
    В Древна Гърция понятието секусална ориентация не е съществувало. Тогава хората са се делели на Активни и Пасивни в секса (вие педалите знаете значението на това). Мъж да прави секс с друг мъж или дори юноша(като единия задължително е по-ниско в йерархията) е било нещо абсолютно нормално.
    Като каза че не съм с твоя капацитет, вече знам че си прав... Много над тебе съм, дори соло е нива над тебе по интелект -.-
    i kwo zna4enie ima twa e, sq ima pedali, i togawa e imalo, samo deto ne sa priemali da biwat nari4ani taka. basi typaka si.

Цитирай Първоначално написано от RayaS Виж мнението
    Колко струваш ?
    Аз ли ?

i kwo zna4enie ima twa e, sq ima pedali, i togawa e imalo, samo deto ne sa priemali da biwat nari4ani taka. basi typaka si.
    О, боже... АЗ ТВА ТИ ОБЯСНЯВАМ БЕ МАЛОУМЕН ПЕДЕРАСТ... Ти беше тоя дето попита "Кво е било времето-- педалско ли".... ЛЕЛЕ ЧЕСТНО, НЕЧОВЕШКО Е ДА СИ ТОЛКОВА ТЪП :Х Не знаех че хомосексуализма води до затъпяване... Просто няма как да си се родил толкова тъп... :Х

Ей еспада влез в скайпа

Banned Супер фен
    О, боже... АЗ ТВА ТИ ОБЯСНЯВАМ БЕ МАЛОУМЕН ПЕДЕРАСТ... Ти беше тоя дето попита "Кво е било времето-- педалско ли".... ЛЕЛЕ ЧЕСТНО, НЕЧОВЕШКО Е ДА СИ ТОЛКОВА ТЪП :Х Не знаех че хомосексуализма води до затъпяване... Просто няма как да си се родил толкова тъп... :Х
    ti ne me razbra we glupak, az ti goworih za iznejenost, homoseksualnostta ne e zadyljitelno da se swyrzwa sys slabost, uqzwimost. az ti goworih za razlikata w epohite otkym na4in na mislene, celeustremenost i ojesto4enost. sq wremenata sa ni takiwa da se iznejwame, wse powe4e i powe4e. togawa moje da e imalo homoseksualisti, ama malko sa bili nejnite. sq moje i da sa malko pedalite, ama sa mnogo nejnite, takiwa kato teb, smotanqk. wnikwai malko w dumite we glupak.

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Ей еспада влез в скайпа
    да не си решил да го правиш истински педераст :Д

да не си решил да го правиш истински педераст :Д
    не искам да поговоря с него и да си пуснем камерата и да си чукаме лафче ако искаш и ти ме добави...

Аз ли ?
    Да,че да дойдеш да сготвиш

Да,че да дойдеш да сготвиш
    Аз се продавам на цяло виж първия пост от темата (моя)

Аз се продавам на цяло виж първия пост от темата (моя)
    20 лева стигат ли ?
    Скъпичко ми идваш

Banned Супер фен
    не искам да поговоря с него и да си пуснем камерата и да си чукаме лафче ако искаш и ти ме добави...
    smotan si we, otkaji se da se zanimawa6 naprawo. prawi si klip4eta, taka bi moglo da ti e po- zabawno, da se prawi6 na nqkyw, deto ne si. koi znae kwo si pisence sred hora kato izleze6... ne si li kato kotence nawyn ili w daskalo, tam deto se sybira6 s wrystnicite si?

ti ne me razbra we glupak, az ti goworih za iznejenost, homoseksualnostta ne e zadyljitelno da se swyrzwa sys slabost, uqzwimost. az ti goworih za razlikata w epohite otkym na4in na mislene, celeustremenost i ojesto4enost. sq wremenata sa ni takiwa da se iznejwame, wse powe4e i powe4e. togawa moje da e imalo homoseksualisti, ama malko sa bili nejnite. sq moje i da sa malko pedalite, ama sa mnogo nejnite, takiwa kato teb, smotanqk. wnikwai malko w dumite we glupak.
    И сега ако ми кажеш кво общо имаше тва с иказването ми че хомосекусалистите са природна грешка и твойто за свръхнаселението на планетата ни....
    Пак казвам няма как да се родиш толкова тъп....

20 лева стигат ли ?
    Скъпичко ми идваш
    аз съм написал цената бе :Д кви 20 лева

Banned Супер фен
    И сега ако ми кажеш кво общо имаше тва с иказването ми че хомосекусалистите са природна грешка и твойто за свръхнаселението на планетата ни....
    Пак казвам няма как да се родиш толкова тъп....
    to ne opira do priroda we typak. nqma ni6to ob6to s twa, po predpo4itanie e ili poradi lipsa na opcii, ot4aqnie. typ si. w prirodata gre6ki nqma, samo anomalii, ama homoseksualnostta edwa li e anomaliq, sre6ta se i v jivotinskiq swqt, a jivotnite, koito proqwqwat homoseksualni tendencii, sy6to i se 4iftoswat s jenskite obiknoweno. typ si, dio sad. ob6ta kultura mnogo, ama mozy4na deinost nedostaty4na.

аз съм написал цената бе :Д кви 20 лева
    Ама не тиии

Banned Супер фен
    Ама не тиии
    po nawik . da informira potencialnite klienti.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Ама не тиии
    Повярвай, Dwyd96 ще ти е много по- полезен от чавето-педал solo_.

to ne opira do priroda we typak. nqma ni6to ob6to s twa, po predpo4itanie e ili poradi lipsa na opcii, ot4aqnie. typ si. w prirodata gre6ki nqma, samo anomalii, ama homoseksualnostta edwa li e anomaliq, sre6ta se i v jivotinskiq swqt, a jivotnite, koito proqwqwat homoseksualni tendencii, sy6to i se 4iftoswat s jenskite obiknoweno. typ si, dio sad. ob6ta kultura mnogo, ama mozy4na deinost nedostaty4na.
    След като се чифтосфат с женските, значи могат да се размножават бе тъпак.. АЗ КАЗАХ ЧЕ СЛЕД КАТО ЧРЕЗ ПОЛОВАТА СИ СИСТЕМА НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗМНОЖАВАТЕ И ВЪПРЕКИ ТОВА СЪЩЕСТВУВАТЕ СТЕ ПРИРОДНА ГРЕШКА... Половата система е създадена да може индивида да се възрпоизведе бе глупак.
    Заеби спирам да общувам с тебе. Очевидно говорим на различни езици. Ходи да те чукат там в гъза.. Бъди изнежен, неизнежен къвто искаш бъди..

Ама не тиии
    Ама аз съм производителя бе :Д

Banned Супер фен
    След като се чифтосфат с женските, значи могат да се размножават бе тъпак.. АЗ КАЗАХ ЧЕ СЛЕД КАТО ЧРЕЗ ПОЛОВАТА СИ СИСТЕМА НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗМНОЖАВАТЕ И ВЪПРЕКИ ТОВА СЪЩЕСТВУВАТЕ СТЕ ПРИРОДНА ГРЕШКА... Половата система е създадена да може индивида да се възрпоизведе бе глупак.
    Заеби спирам да общувам с тебе. Очевидно говорим на различни езици. Ходи да те чукат там в гъза.. Бъди изнежен, неизнежен къвто искаш бъди..
    basi typoto kopele si ""АЗ КАЗАХ ЧЕ СЛЕД КАТО ЧРЕЗ ПОЛОВАТА СИ СИСТЕМА НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗМНОЖАВАТЕ И ВЪПРЕКИ ТОВА СЪЩЕСТВУВАТЕ СТЕ ПРИРОДНА ГРЕШКА"" 17 god ima6 li we maloumnik? ""dio sad"" maniak

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си