Първоначално написано от inewton А концертът, на който беше как мина? Кой концерт ?
Първоначално написано от solo_ Кой концерт ? Нали баба ти те беше водила на концерт на Веселин Маринов.
Първоначално написано от inewton Нали баба ти те беше водила нанконцерт на Веселин Маринов? :Д нютоне ти си като агент на ЦРУ :Д
Не съм казвал такова нещо...
Първоначално написано от Dwyd96 :Д нютоне ти си като агент на ЦРУ :Д От Мосад съм.
От едната ниша е
Първоначално написано от solo_ Не съм казвал такова нещо... То си е излагация. Как да го кажеш на някого!?
Първоначално написано от inewton То си е излагация. Как да го кажеш на някого!? Да, пак си пуил марихуана бозав мозък такъв Успя ли да пипнеш розовия слон ?
Първоначално написано от solo_ Да, пак си пуил марихуана бозав мозък такъв Успя ли да пипнеш розовия слон ? Не съм. Ти докосна ли се до заветната пот?
Първоначално написано от inewton Не съм. Ти докосна ли се до заветната пот? В песента има скандални неща по твой адрес сега ще се снимам как пуша и как плача това ще го направя с телефона който ще подпра някъде
Първоначално написано от solo_ В песента има скандални неща по твой адрес сега ще се снимам как пуша и как плача това ще го направя с телефона който ще подпра някъде Не очаквах, че Веско те е вдъхновил толкова, та и песни сега да правиш.
Аз от друго се вдъхнових бе Indistinct
Първоначално написано от solo_ Аз от друго се вдъхнових бе Indistinct От какво? Да не се запозна с някоя баба на концерта?
Първоначално написано от inewton От какво? Да не се запозна с някоя баба на концерта? Стига с марихуаната че не са тиостанали мозъчни клетки... НЕ СМЯТАМ ДА КОМЕНТИРАМ КОЕ И ЗАЩО МЕ ВДЪХНОВИ !
Първоначално написано от solo_ Стига с марихуаната че не са тиостанали мозъчни клетки... НЕ СМЯТАМ ДА КОМЕНТИРАМ КОЕ И ЗАЩО МЕ ВДЪХНОВИ ! Каква марихуана бълнуваш, бе, младеж?
Първоначално написано от inewton От Мосад съм. Що отвлякохте Вануну бе
Първоначално написано от inewton Каква марихуана бълнуваш, бе, младеж? Ей 19 годишно дете такова затваряй си устата да няма FTW
Първоначално написано от Dwyd96 Що отвлякохте Вануну бе Щото е вероотстъпник. Тоя между другото много прилича на един български физик.
Първоначално написано от solo_ Ей 19 годишно дете такова затваряй си устата да няма FTW Прихванал си бабешки манталитет. Не ходи повече на такива концерти!
Първоначално написано от inewton Прихванал си бабешки манталитет. Не ходи повече на такива концерти! сега сега моето голямо лубов ще видис ти какфа песницка сега ас сте пусна тука
Първоначално написано от inewton Щото е вероотстъпник. Тоя между другото много прилича на един български физик. :Д Е кво приел е християнството
Първоначално написано от solo_ сега сега моето голямо лубов ще видис ти какфа песницка сега ас сте пусна тука На баба момчето Д:
Първоначално написано от Dwyd96 На баба момчето Д: Смешка си
Първоначално написано от solo_ Смешка съм Цял живот ли ще те поправям
typo ko4e si, solo! kolko akaunta naprawi we4e w saita ?
Правила