- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ЧАТА НА МИЛИАРДЕРИТЕ
Не ми обръщайте внимание, в момента съм бесен, отчаян и имам нужда да хейтя. Крепи ме единствено частицата надежда, че между мен и baby може да се получи нещо истинско и красиво. Не ми пускай линкове, не ги отварям...
Не, не се притеснявайте, съвсем скоро ще ви освободя от присъствието си. Сега ще взема колата и ще отида да се метна в язовир Искър. Или пък ще се задуша с изгорели газове не знам. Anyway, утре ще разберете по новините какво съм решил![]()
вземи си алкохол
https://www.youtube.com/watch?v=90eidwv_4QE
Имате време до 22 часа тази вечер да ме разубедите...
Това не е убедително.
baby
не се знае аз познавам една такава случка където момиче се самоуби скочи от 8-мия етаж и го пишеше въ вестниците
Персил, изнудваш по много гнусен начин!
Добре, ще помисля. Тази вечер ще отида на едно тайно място в подножието на Стара планина, където да остана насаме с мислите си и ще помисля дали имам сили да продължа живота си без нея.
Имам няколко екстремни метода, с които мога да разубедя самоубиец. Жалко, че трябва да съм при обекта, за да експериментирам дали работят... :/
Ела на тайното място да се срещнем и може да опитаме.
Ако ги опиша няма да се съгласи. ;д
@persil утре вечер става ли? *_*
Не става, утре може да е късно.
Не мога днес... :/
Това, че пишеш тук показва, че все още има надежда и вътрешно търсиш някой да те разубеди. Споко, до утре ще си цял!![]()
Здраве да е...
solo_, pi6i si istoriqta we!