- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ЧАТА НА МИЛИАРДЕРИТЕ
За сега се отказах да слагам край на живота си, но не се знае до кога. Между другото сетих се защо baby толкова държи да е сама и не иска да допусне никой до себе си.
Най-вероятно е преживяла някакво любовно разочарование, сега е огорчена от мъжете и се страхува от нова връзка, като се залъгва, че сама и е по-добре...
когаот човек е сам, наистина е по-добре
не мислиш за другите и правиш това което на теб ти хахерсва и не се съобразяваш дали ще пръднеш в стаята си или не...
Аз пък вече искам да се съобразявам с някой. Омръзна ми да мисля само за себе си и да пърдя сам под завивката. Освен това когато двама са заедно могат да споделят проблемите си един на друг и да се подкрепят в трудните моменти.
Между другото заглавието на тая тема е сбъркано. Трябваше да се казва "Чата на самотните чекиджии"... Защото никой тук не е милиардер, но всички са самотни...
Последно редактирано от persil : 02-18-2016 на 17:06
Еми не знам. Може да лъжеш, за да ти завидим... Или просто да не искаш да го признаеш пред себе си.
Ако имаше лайкове щях да ти пусна един за това мнение...
няма значение
тук във форума 90% сме самотни(ама свестни и нормални), а другите 10% са да не казвам...
Защо исакш да знаеш ? Ти се падаш към 10-те
спокойно!
Да така е. До скоро и аз се самозалъгвах, че не ми трябва някой, когото да обичам, да мисля за него, да се съобразявам, че ми е по-удобно да се ширя сам на двойното легло, да пърдя и да се оригвам без никой да ми прави забележка и изведнъж осъзнах колко много съм грешал...
Искаш да кажеш, че си способен да обичаш, но няма кой? Все тая... Аз също мога да обичам, но смятах, че съм си самодостатъчен и ми е супер така. Заблуждавах се точно като нея...