- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ЧАТА НА МИЛИАРДЕРИТЕ
CS:GO - да. 1.6 от месеци не съм цъкал.
на мен си ми хакнаха старото стиймче![]()
а твоя профил как е ? я дай линк ^^
Ах и ти ли играеш csn:z мислех че от България съм само аз
Става за губене на време.Но откакто си прейнсталнах пецето, не съм я теглил. ;d
то почти не играеш
имаш малко засове на go а има хора вече с по 40K
Офф, да ви разкажа какво ми се случи... Снощи в 03:33 пътувах към рая, но видях труп на пътя. Спрях и слязох, но се оказа, че не е труп, а един розово-лилав елф, който ме фрасна и съм изгубил съзнание. Събудих се в някакъв друг свят, оказа се, че съм пред портите на ада. Там имаше едни маркодучета, които се карикатупваха в една яма, където имаше един гарикадъмбал, който се готвеше да ги сперхоляса. Но добре, че наблизо беше добрият лош ДЪК, който фрасна гарикадъмбала по кухомозъка и му заслепи третото око и ме пусна да си ходя, че иначе не знам ко щеше да стане, не бях готов да изкупя греховете си... Лошото е, че този елф ме беше отвлякъл през девет вселени в десета и трябваше да се прибирам на стоп. Мани мани........
Аз почнах преди седмица пак с GO-то.
Иначе LoL-ец. ;v
И WoW съм играл в Blizzard. Не си прекарал повече от 10 часа в играта, щом така мислиш.Самата история, както и обстановката са пленяващи.
Иначе говорех за League of Legends.
то и двете не са яки, играл съм ги обаче не ми харесват
не че ми лагва, просто не ми харесват
ама има много пристрастени геймъри
Аз играя Angry Birds.
Имаме различни интереси спрямо игрите.![]()
Определено.
не са ни точно различни
освен GO, LOL. WOW и другите в acc-то, кви играеш ?
Не играете ли NFS ве?
Персил, вземи си сложи профилна, че така не усещам присъствието ти.
![]()
оф човек ти само такива
купи си oculus и си изтегли call of duty или друга психопатска игра
https://www.oculus.com/en-us/
аз бих играл The Grudge
Пък аз играя игрите така - играя 2 дни, не играя 3 години. Даже ся мисля да си изтегля някакво NFS и да поиграя два часа, след тва да го изтрия.