Първоначално написано от LoveInfect Ми все още не е късно... ама то нашите деца ще берат житото ние ще живуркаме още 80 години тука... и чао чао. Ние ще го доживеем стига да не сме като героя от Двама мъже и половина който пие и пуши почти постояно.
Първоначално написано от LoveInfect е не! ще са 81! Съвсем друго нещо имах предвид. Сега ще потърся статията в интернет и ще ти дам линка
Първоначално написано от persil Даже и аз съм жаден за власт. Аз пък за щастие
Първоначално написано от LoveInfect то винаги е имало такива хора. Защо мислиш, че държавата ни е в такова състояние ,защо променят учебници и т.н. ?
Първоначално написано от persil Даже и аз съм жаден за власт. Искаш да властваш над любимата си?
Първоначално написано от fanton1 Искаш да властваш над любимата си? Не. Аз съм израснал без баща, а мъжете като мен са толерантни към жените като цяло и са склонни да се оставят да ги въртят на малкия си пръст...
Първоначално написано от fanton1 Искаш да властваш над любимата си? Той иска само baby_baby и нищо друго
Първоначално написано от persil и са склонни да се оставят да ги въртят на малкия си пръст... И аз съм така...
Първоначално написано от persil Не. Аз съм израснал без баща, а мъжете като мен са толерантни към жените като цяло и са склонни да се оставят да ги въртят на малкия си пръст... Аха значи е зле ... Може би ако не си толкова мекошав ?
Първоначално написано от solo_ Той иска само baby_baby и нищо друго За нея говорех ама не се сещах за името й май беше Симона може и да бъркам.
Първоначално написано от fanton1 За нея говорех ама не се сещах за името й май беше Симона може и да бъркам. Месоооооооооооооооооооооо оо
Първоначално написано от solo_ Месоооооооооооооооооооооо оо Какво и къде ?
Първоначално написано от fanton1 Какво и къде ? Яде ми се месо просто
И аз се включвам тука Аз съм Луна 2.1
Добре дошла в чата на нещастниците
Желая ви лека и спокойна нощ. На baby_baby желая специално една прекрасна и изпълнена с красиви сънища нощ. Лека нощ от мен. До утре
Първоначално написано от persil Желая ви лека и спокойна нощ. На baby_baby желая специално една прекрасна и изпълнена с красиви сънища нощ. Лека нощ от мен. До утре Лека
Аз малко бях на кафе и сега чак се прибирам :д
Има ли будни? :д
Има Добро утро
Дубрутру. Честита Баба Марта.
Честита Баба Марта. Да сте ми живи и здрави :Д
Добро утро И Ч.Б.М на всички -Какво правите ?
Добро утро и от мен Честита Баба Марта сладури
Не сме толкова сладки колкото теб
Правила