Първоначално написано от inewton Аз да не съм станция, че да разпространявам наляво-надясно кой какво прави. Тя лъже ли за годините си ?
Първоначално написано от solo_ Тя лъже ли за годините си ? Информацията относно личността на dreamwalker е СТРОГО СЕКРЕТНА!
Първоначално написано от inewton Информацията относно личността на dreamwalker е строго секретна! С цел ? Айде кажи каква е целта като DW е най-обикновен човек (според мен)
Първоначално написано от solo_ Аз разбрах кой ги е дал клиповете ... Това излагация ли е - https://www.facebook.com/motikarqpre...6483176720398/ виж харесванията ! И защо мен ме има при мотиката а Мирослав го няма ? Щото той качва в страницата си само издънки :Д а ти биеш синузита по всички параграфи.... П.С кви са тия схеми бе, щял да праща на нютон да ги качва.... МЕНИДЖЪРА СЪМ ТИ АЗ.... АЗ ТЕ ПРИТЕЖАВАМ....
Първоначално написано от Dwyd96 Щото той качва в страницата си само издънки :Д а ти биеш синузита по всички параграфи.... П.С кви са тия схеми бе, щял да праща на нютон да ги качва.... МЕНИДЖЪРА СЪМ ТИ АЗ.... АЗ ТЕ ПРИТЕЖАВАМ.... Договор имаме ли ? НЕ! Хартийка имами ли ? НЕ!
Първоначално написано от Dwyd96 Щото той качва в страницата си само издънки :Д а ти биеш синузита по всички параграфи.... П.С кви са тия схеми бе, щял да праща на нютон да ги качва.... МЕНИДЖЪРА СЪМ ТИ АЗ.... АЗ ТЕ ПРИТЕЖАВАМ.... Как ще бия синузита знаеш ли колко по-зле от мен пее тая тъпа курва ?
Тази вечер пак тук !
Това езиче нарочно го написа само и само да ми го вдигнеш нали ? :P
Първоначално написано от solo_ Това езиче нарочно го написа само и само да ми го вдигнеш нали ? :P Ма той умрял ма :Д
Добър вечер !
zdr, solo_, ta kaji otnosno pesenta. koga 6te izliza?
здр
тука без Indistinct е по-добре нали
Първоначално написано от solo_ тука без Indistinct е по-добре нали nz. zapo4wa6 da me pritesnqwa6, sled kato kaza towa... otgowori mi otnosno wyprosa mi za pesenta.
Ще видиш ...
Първоначално написано от solo_ тука без Indistinct е по-добре нали Още се сърди, че не оцених песента му за мен.
mnogo si neotziw4iw
Първоначално написано от Indistinct Още се сърди, че не оцених песента му за мен. Ало ей аре къш ти казвам ....
espada - ти защо толкова искаш да знаеш ?
Първоначално написано от solo_ Ало ей аре Тука да не си на полето, че да викаш така?
Първоначално написано от solo_ espada - ти защо толкова искаш да знаеш ? iskam da q slu6am
Първоначално написано от Indistinct Тука да не си на полето, че да викаш така? Това е темата на милярдерите а ти си ? Айде къш ти казвам вече... Има и други теми
Първоначално написано от espаdа iskam da q slu6am Утре преди да замина ще я запиша и като се прибера ще я обработя и ще я кача
Първоначално написано от solo_ Това е темата на милярдерите а ти си ? Айде къш ти казвам вече... Има и други теми Ясно, искаш да се усамотиш с еспада. А той дали иска?
Правила