Викни полярната изследователка
Първоначално написано от Indistinct Той Соло изгони Еспада. Ти не си милярдер/ка
Първоначално написано от Indistinct Той Соло изгони Еспада. Защо?
Първоначално написано от solo_ Викни полярната изследователка Тя никогаш няма да пише в тази тема.
Първоначално написано от inewton Защо? Питай него. Еспада като разбра, че соло иска да се усамоти с него, си тръгна.
Първоначално написано от Indistinct Питай него. Еспада като разбра, че соло иска да се усамоти с него, си тръгна. По друга причина си тръгна МАХНИ СЕ ЗАЩОТО НЕ СИ КАТО НАС !
Първоначално написано от Indistinct Питай него. Еспада като разбра, че соло иска да се усамоти с него, си тръгна. Соло, дори и момчетата не те харесват.
Първоначално написано от inewton Соло, дори и момчетата не те харесват. Той се разсърди заради песента
Първоначално написано от solo_ Той се разсърди заради песента Каква песен?
Първоначално написано от inewton Каква песен? Написах песен колко е смешен и така... иска да ме съди сега :d ми да ме съди бе
Първоначално написано от solo_ По друга причина си тръгна МАХНИ СЕ ЗАЩОТО НЕ СИ КАТО НАС ! Като си тръгна ще останеш насаме с inewton.
Първоначално написано от Indistinct Като си тръгна ще останеш насаме с inewton. Ама тогава и аз ще си тръгна.
Първоначално написано от Indistinct Като си тръгна ще останеш насаме с inewton. С Боянката може да се води смислен разговор _!_ <- ???
Първоначално написано от inewton Ама тогава и аз ще си тръгна. Ще си говори сам.
Първоначално написано от Indistinct Ще си говори сам. На дали
Първоначално написано от Indistinct Ще си говори сам. И това е нещо.
Първоначално написано от solo_ На дали А с кого, с кака ти dreamwalker?
solo_ e gei.
Охоо музо как си ма ?
Първоначално написано от espаdа solo_ e gei. Още ли смяташ да го съдиш?
Първоначално написано от inewton А с кого, с кака ти dreamwalker? Аз мога да съм и чичо
Първоначално написано от Indistinct Още ли смяташ да го съдиш? Като му изджаскам един ритник в лицето знаеш ли колко хубу ще ме осъди ?
Първоначално написано от solo_ Аз мога да съм и чичо Да, в друга Вселена.
Първоначално написано от inewton Да, в друга Вселена. В тази в тази... DW обади се знам че гледаш в момента
Първоначално написано от solo_ Като му изджаскам един ритник в лицето знаеш ли колко хубу ще ме осъди ? Тогава вече наистина ще може да те осъди.
Правила