Първоначално написано от Sladichkoto0 Добро утро Добро и на теб
Първоначално написано от baby_baby ААА добре Кое му е добрето?
Първоначално написано от persil Кое му е добрето? Мислех че за нещо друго Не е добре ама какво да се прави
Как си бе, persil ?
Първоначално написано от baby_baby Мислех че за нещо друго Не е добре ама какво да се прави Как си, коте ?
Първоначално написано от solo_ Как си, коте ? Добре съм преди малко станах Ти как си?
Първоначално написано от baby_baby Добре съм преди малко станах Ти как си? И аз преди малко станах ! Сънувах те, мило коте !
Първоначално написано от solo_ И аз преди малко станах ! Сънувах те, мило коте ! Да бе не вярвам
Първоначално написано от baby_baby Да бе не вярвам Обичам те !
Първоначално написано от solo_ Как си бе, persil ? Ядох кус кус. Ти как си?
Първоначално написано от solo_ Обичам те ! Както казах одеве не вярвам
Първоначално написано от baby_baby Както казах одеве не вярвам Как да ти го докажа ?
Първоначално написано от persil Ядох кус кус. Ти как си? Бивам...
Първоначално написано от solo_ Бивам... Обичаш ли люти чушки?
Първоначално написано от persil Обичаш ли люти чушки? Много ! Ти ?
Първоначално написано от solo_ Много ! Ти ? Да. Ей сега ядох едни страхотни.
До колкото знам, те са вредни за червата...
Първоначално написано от solo_ До колкото знам, те са вредни за червата... Когато прекаляваш с тях да. И аз от както наскоро изядох наведнъж почти цял буркан и си понесох последствията от това гледам да не прекалявам с тях...
Аз повече обичам лют сос, но после се виждат червени неща по лайната, и това ме възбужда !
baby_baby едва ли се възбужда от същото...
Първоначално написано от persil baby_baby едва ли се възбужда от същото... Ти ?
Тц.
Имаш ли фетиши ?
Да, нали съм ги казвал вече. Лайната не са сред тях.
Първоначално написано от kockata44 Много спи :3 и защо да не ми вършиш работа? Препоръчвам ти да не ме опознаваш, нито аз теб. Надушвам, че ще стане като с baby_baby.
Правила