Първоначално написано от baby_baby Това е добре Да съм спокойна
Първоначално написано от АгентМура Ама зъл ли си или се лигавиш? Както всички знаят, аз съм злобен !
Първоначално написано от solo_ Както всички знаят, аз съм злобен ! Аз мисля, че си добър дълбоко в себе си. Ама и си откачен дивич.
Първоначално написано от АгентМура Аз мисля, че си добър дълбоко в себе си. Ама и си откачен дивич. Ще отидеш в на баба си... и повече няма да излезеш !
Първоначално написано от solo_ Ще отидеш в на баба си... Няма пък!
Първоначално написано от АгентМура Няма пък! Не се занимавай с мен !
Първоначално написано от solo_ Не се занимавай с мен ! Ще се занимавам, колкото си искам!
Първоначално написано от АгентМура Ще се занимавам, колкото си искам! Добре, ще те игнорирам, тогава.
Първоначално написано от baby_baby Това е добре Да съм спокойна Ти не обичаш ли лютичко?
Първоначално написано от persil Ти не обичаш ли лютичко? Знаеш ли за какво се сетих в момента ?
?
Първоначално написано от persil ? Слагаш съвсем малко люто на путенцето, и го лизкаш.
O M F G
Първоначално написано от persil O M F G Не е ли готино ?
Ще люти на путенцето. Предпочитам сметана.
Първоначално написано от persil Ще люти на путенцето. Предпочитам сметана. За това се слага малко люто...
Първоначално написано от Sladichkoto0
Първоначално написано от solo_ За това се слага малко люто... Колкото и малко да е това е чувствителен орган. Не става.
Първоначално написано от persil Колкото и малко да е това е чувствителен орган. Не става. Ами аз като си сложа Lacalut на главичката, и ми става яко...
Защо не пробваш да си я топнеш в Листерин тогава? Или в лют сос?
Първоначално написано от solo_ Той е леко женомразец (леко) с него се разбирам, другарчета сме, но той не харесва жените... Той мисли, че всяка една е лека. Не е женомразец. Не харесвам само baby_babyвот форума. Всички други ги харесвам.
Първоначално написано от persil Защо не пробваш да си я топнеш в Листерин тогава? Или в лют сос? Това с Листерин съм го правил... яко е ...
Първоначално написано от inewton Не е женомразец. Не харесвам само baby_babyвот форума. Всички други ги харесвам. Тя не е лека...
Първоначално написано от persil Ти не обичаш ли лютичко? Не обичам изобщо
Правила