Първоначално написано от АгентМура Здравейте! Здравей, БиБи !
Първоначално написано от baby_baby Сега 3 дни съм почивка и си почивам утре нз какво ще правя Ти си свободна и имаш прекрасен нощен живот, а ние...
Първоначално написано от baby_baby Сега 3 дни съм почивка и си почивам утре нз какво ще правя Аз 1 ден съм почивка, утре ще се размотавам, ще ходя да видя как върви университета и така...
Първоначално написано от solo_ Ти си свободна и имаш прекрасен нощен живот, а ние... Е сега тия дни имам и дневен живот :д
Първоначално написано от persil Аз 1 ден съм почивка, утре ще се размотавам, ще ходя да видя как върви университета и така... Ох аз други ден съм до университета
Първоначално написано от baby_baby Ох аз други ден съм до университета Какво учиш ?
Право, ти все едно не знаеш.
Първоначално написано от solo_ Какво учиш ? Право :д
Първоначално написано от baby_baby Правило :д Правило ?
Първоначално написано от persil Право, ти все едно не знаеш. Не го знаех...
Първоначално написано от solo_ Не го знаех... Казвала го е неведнъж.
Първоначално написано от solo_ Правило ? Обърках се :д
Каква ще ставаш като порастнеш ?
Адвокатка :д
А, да. Сетих се... Късмет ! Дано ти успееш, там където аз се провалих (в живота)...
Първоначално написано от solo_ А, да. Сетих се... Късмет ! Дано ти успееш, там където аз се провалих (в живота)... Е дано
Лека от мен
Първоначално написано от solo_ А, да. Сетих се... Късмет ! Дано ти успееш, там където аз се провалих (в живота)... Човече, ти си твърде млад, за да си се провалил вече в живота...
Първоначално написано от persil Човече, ти си твърде млад, за да си се провалил вече в живота... За мен вече е късно...
Провален ден - не е провален живот!. - ето едно изтъркано клишенце.
Първоначално написано от LoveInfect Провален ден - не е провален живот!. - ето едно изтъркано клишенце. От 3-4 години...
Добър ден
Баси...
Какво?
Правила