тоя, в който духаш на еспада!
Първоначално написано от АгентМура тоя, в който духаш на еспада! Нима все още мислиш, че съм аз ?
Първоначално написано от solo_ Нима все още мислиш, че съм аз ? Кой друг да е, винаги си искал да ми лапаш.
Първоначално написано от АгентМура Кой друг да е LoveInfect ще разбере и ще плати цената !
Първоначално написано от solo_ LoveInfect ще разбере и ще плати цената ! Какво ще разбере?
Първоначално написано от АгентМура Какво ще разбере? Ще ѝ се разкрия кой съм всъщност...
Разкрий ми се и на мен!
Първоначално написано от АгентМура Разкрий ми се и на мен! Дори и да кажа на LoveInfect да не ти праща моята снимка, тя ще ти я прати, защото тя е точно толкова честна колкото селски бек взел пари на заем...
Първоначално написано от solo_ Дори и да кажа на LoveInfect да не ти праща моята снимка, тя ще ти я прати, защото тя е точно толкова честна колкото селски бек взел пари на заем... Аз искам ти да ми я пратиш.
Първоначално написано от АгентМура Аз искам ти да ми я пратиш. Приятна вечер !
Добър вечер.
Първоначално написано от persil Добър вечер. Колко е добра ? Моята не е...
Оти?
Първоначално написано от persil Оти? Ами защото, ще трябва да пращам мой снимки на LoveInfect и на Наивнаstinct... Но на Наивнаstinct няма да пращам, а само на LoveInfect, защото съм ядосан...
Да ти имам проблемите.
Първоначално написано от persil Да ти имам проблемите. Ами аз нито ги познавам, нито тищо... може да са педофили ! Аз също мога да се правя на момиче ! Ти какви проблеми имаш ?
Първоначално написано от solo_ Ами аз нито ги познавам, нито тищо... може да са педофили ! Аз също мога да се правя на момиче ! Ти какви проблеми имаш ? За Loveinfect мога да ти кажа, че не е. А моите проблеми са истински такива, след време ще разбереш.
Първоначално написано от persil след време ще разбереш. Нямам търпение...
Добър вечер
Първоначално написано от solo_ Аз също мога да се правя на момиче ! Това отдавна го знаем. Мина и през този период.
Първоначално написано от Indistinct Това отдавна го знаем. Мина и през този период. ++++
Първоначално написано от Indistinct Това отдавна го знаем. Мина и през този период. Така ли ?
Първоначално написано от Dwyd96 ++++ Здравей, Дуда ! Тия плюсове нали знеш къде щи ти отидат ?
Последно редактирано от solo_ : 03-24-2016 на 08:05
АгентМура, искаш ли да ти покажа едно тайнствено и митично нещо ?
Може би.
Правила