Соло, трябва да минеш на другия левел! Затъваш, приятелю!
Първоначално написано от LoveInfect По какъв начин ? Кеф ли ще изпиташ от това? Садист. Няма да разбереш по какъв начин за съжаление. Е, може и да разбереш...
Първоначално написано от persil Някой път не ти ли се иска да спукаш от бой някой, който просто те дразни? Случвало се е преди. Но в този период не мога да кажа че бях себе си. Тогава животът ми ме подлудяваше. Първично си падам агресивна, но се спирам.
Първоначално написано от persil Сигурен съм, че ще успееш. Успях.
Първоначално написано от АгентМура Соло, трябва да минеш на другия левел! Затъваш, приятелю! Предал съм се...
Първоначално написано от АгентМура Соло, трябва да минеш на другия левел! Затъваш, приятелю! +++
Indistinct, какво съм аз ?
Първоначално написано от LoveInfect +++ Правил съм много опити, но не става. И какво ще рече на другото ниво ? Аз съм в депресия поради X неща.
Първоначално написано от LoveInfect Случвало се е преди. Но в този период не мога да кажа че бях себе си. Тогава животът ми ме подлудяваше. Първично си падам агресивна, но се спирам. Примерно не обмисляш ли да си купиш пистолет?
Първоначално написано от LoveInfect Успях. Така те искам сладко пате
Първоначално написано от persil Примерно не обмисляш ли да си купиш пистолет? Аз вече имам. За 187 лева го купих.
Първоначално написано от persil Така те искам сладко пате *Коте
Първоначално написано от solo_ *Коте И коте става.
Първоначално написано от persil Така те искам сладко пате И после не се подмазвал... Кажи й каквото имаш.
Първоначално написано от persil И коте става. По-добре: Бонбочне.
Първоначално написано от Esdeath И после не се подмазвал... Кажи й каквото имаш. Само аз не се подмазвам, защото зная, че няма нужда от това...
Първоначално написано от solo_ По-добре: Бонбочне. И кукличката ми също става.
Първоначално написано от persil И кукличката ми също става. Най-добре: Слънчице.
Първоначално написано от solo_ Най-добре: Слънчице. Че тя си е слънчице.
Първоначално написано от persil Че тя си е слънчице. Да, много е сладичка.
Първоначално написано от Esdeath И после не се подмазвал... Кажи й каквото имаш. Какво трябва да кажа?
От кога тя стана толкова извесна ? ...
Първоначално написано от Esdeath От кога тя стана толкова извесна ? ... Искаш ли и ти ? Вероятно си по-сладка от нея...
Първоначално написано от solo_ Искаш ли и ти ? А аз мислех да изчезна.
Първоначално написано от Esdeath От кога тя стана толкова извесна ? ... Тя е моята звездичка.
Правила