Me 2 !
Persile спи ли ти се?
Първоначално написано от LoveInfect Persile спи ли ти се? Тука сме заради теб !
....
Първоначално написано от LoveInfect Persile спи ли ти се? Още не, защо?
Първоначално написано от persil Още не, защо? Мяу!
Бягай.
Първоначално написано от persil Бягай.
Вихър !
Сутринта ми се спеше, но аз взимам разни субстанции, за да се държа във форма.
Първоначално написано от persil Сутринта ми се спеше, но аз взимам разни субстанции, за да се държа във форма. Какви субстанции, Персил?
Първоначално написано от АгентМура Какви субстанции, Персил? Тайни.
Филм...
Първоначално написано от solo_ Me 2 ! Какво ? Какво съм пропуснала ??
Първоначално написано от persil Тайни. Това не е добре май... Кажи поне как ти въздействат на организма и съзнанието!
Първоначално написано от solo_ Филм... Какво бе, пия по няколко кафета и енергийни напитки и съм ок.
Първоначално написано от persil Какво бе, пия по няколко кафета и енергийни напитки и съм ок. Ами инфаркта ?
Първоначално написано от Esdeath Какво ? Какво съм пропуснала ?? Да кажеш "обичам те".
Първоначално написано от АгентМура Това не е добре май... Кажи поне как ти въздействат на организма и съзнанието! Просто обича LoveInfect...
Първоначално написано от solo_ Ами инфаркта ? Знам си дозата. Пък инфаркта - той ако е писано така или иначе ще дойде...
Първоначално написано от persil Знам си дозата. Пък инфаркта - той ако е писано така или иначе ще дойде... Не е така. Няма да дойде, ако ти не го повикаш. Кофеина прекършва сърдечната дейност, независимо от количеството.
Първоначално написано от solo_ Да кажеш "обичам те". Когато не го чустваш са празни думи без смисъл.
Да но не случайно идва на хора които прекаляват с тия субстанции...
Първоначално написано от Esdeath Когато не го чустваш са празни думи без смисъл. ++
Първоначално написано от solo_ Просто обича LoveInfect... Просто, ама не е толкова просто...
Правила