Първоначално написано от solo_ *Милиардер Грешката не е в българския език, а в това какво има джоба.
Първоначално написано от kuik Грешката не е в българския език, а в това какво има джоба. Аз имам милиарди !
купи ми тогава една яхтичка
Първоначално написано от smilegirl12 купи ми тогава една яхтичка То ей така става...
Първоначално написано от solo_ То ей така става... ми да
Първоначално написано от smilegirl12 ми да Нямаме общо - не става...
Първоначално написано от solo_ Нямаме общо - не става... напълно съм съгласна че нямаме общо ама може да подариш на бедните хора някое друго милионче
Соло, обичам те!
Солооооооооооо!
Първоначално написано от АгентМура Солооооооооооо! Май спи :д
Bună dimineața сладурчета. Пожелавам ви чудесен, и изпълнен с положителни емоции ден
Първоначално написано от baby_baby Май спи :д Вече не...
Първоначално написано от smilegirl12 напълно съм съгласна че нямаме общо ама може да подариш на бедните хора някое друго милионче На милиардчетата ми може да се радва само един човек от този форум и това не си ти...
Първоначално написано от solo_ Вече не... Защо не спиш ?!
Първоначално написано от Esdeath Защо не спиш ?! Защото в 13:15 съм на работа.
Освен това, аз съм ранобудник...
Първоначално написано от solo_ На милиардчетата ми може да се радва само един човек от този форум и това не си ти... ох удари ме в емоциите
Първоначално написано от smilegirl12 ох удари ме в емоциите Съжалявам ! Съжалявам ! Моля те НЕ ме бий !!! Съжалявам !!!
Първоначално написано от smilegirl12 ох удари ме в емоциите Indistinct? Ти ли си, дете?
Добър ден
Първоначално написано от inewton Indistinct? Ти ли си, дете? И аз това си мисля...
Първоначално написано от baby_baby Добър ден
Първоначално написано от solo_ Какво правиш?
Първоначално написано от baby_baby Какво правиш? Обличам се, приготвям се за работа...
Правила