Първоначално написано от LoveInfect Smilegirl, как се казваш? lichno e ;d noo zashto
Първоначално написано от Esdeath Добре. Ами ти ?
Към 2, не съм сигурна..
Първоначално написано от LoveInfect Smilegirl, как се казваш? Румяна се казва...
Първоначално написано от Esdeath Към 2, не съм сигурна.. И какво прави ?
Първоначално написано от smilegirl12 lichno e ;d noo zashto Извинявай, нямаше да те питам ако знаех.
Първоначално написано от solo_ И какво прави ? Гледах любимия ми филм.
Кой?
Първоначално написано от LoveInfect Smilegirl, как се казваш? защо питаш?
Първоначално написано от Esdeath Гледах любимия ми филм. Хубава жена ?
Първоначално написано от smilegirl12 защо питаш? От любопитство пита...
Първоначално написано от smilegirl12 защо питаш? Любопитни сме.
Първоначално написано от solo_ Хубава жена ? Не, Дилъри на време.
Първоначално написано от Esdeath Любопитни сме. Аз знам, но няма да ви кажа !
Първоначално написано от Esdeath Не, Дилъри на време. Хубав е.
Първоначално написано от solo_ Хубав е. Знам <3
Първоначално написано от solo_ Румяна се казва... еее не трябваше да казваш ама нищо ;д
Първоначално написано от smilegirl12 еее не трябваше да казваш ама нищо ;д Извинявай ! Прости ми !
Първоначално написано от Esdeath Знам <3 аа харесваш ли friends with benefits
Първоначално написано от Esdeath Не, Дилъри на време. ОБОЖАВАМ ГО! <3 <3 <3
Първоначално написано от solo_ Извинявай ! Прости ми ! тоз пък няма такива работи ;д
Първоначално написано от LoveInfect ОБОЖАВАМ ГО! <3 <3 <3 Може ли да ти викам Айше ?
Първоначално написано от smilegirl12 тоз пък няма такива работи ;д Ще разбиеш брака ни, само защото съм ти казал името публично ?
Първоначално написано от solo_ Ще разбиеш брака ни, само защото съм ти казал името публично ? не знам какво да кажа ... един миг ме ревнуваш в другия ми казваш името на други ...
Първоначално написано от smilegirl12 не знам какво да кажа ... един миг ме ревнуваш в другия ми казваш името на други ... Не се притеснявай и аз не го разбирам на моменти.
Правила