Първоначално написано от persil Аз съм като онези американци и западноевропейци, дето работят на 50 километра от вкъщи... На коя улица е фирмата ?
Първоначално написано от Esdeath Злобар. Не ме наричай така !
Аз съм нежна и крехка душа !
Първоначално написано от solo_ На коя улица е фирмата ? На пътя от Елин Пелин за Лесново.
Първоначално написано от persil На пътя от Елин Пелин за Лесново. През зимата сладолед ли правиш ?
Първоначално написано от solo_ Аз съм нежна и крехка душа ! Аха ...
Да, но в далеч по-малки количества.
Първоначално написано от solo_ Не искаш ли да ми сложиш усмирителна риза и да ме набиеш ? довечера като се пребера какво мислиш че ще правя
Първоначално написано от smilegirl12 довечера като се пребера какво мислиш че ще правя Имаш ли костюми ?
Първоначално написано от solo_ Имаш ли костюми ? да
Първоначално написано от smilegirl12 да Остави, остави... Днес не съм в настроение.
Първоначално написано от solo_ Остави, остави... Днес не съм в настроение. щом не искаш..
Първоначално написано от smilegirl12 щом не искаш.. Сега се сетих, че може да се едра и ще ми строшиш костите. :
Първоначално написано от solo_ Сега се сетих, че може да се едра и ще ми строшиш костите. : щом казваш хахаха
Колко кг си?
68 ти
Първоначално написано от smilegirl12 68 ти Колко си висока ?
Първоначално написано от baby_baby <3
Първоначално написано от smilegirl12 68 ти Ти тежиш повече от мен о.О
Първоначално написано от solo_ <3 Еййй
Първоначално написано от persil Ти тежиш повече от мен о.О Аз съм 89, но съм почти 2 метра, тъй че, си е нормално...
Първоначално написано от baby_baby Еййй Много си ми сладка !
Аз съм 1.75 запетайка...
Правила