Първоначално написано от izrot kolkoto men e gore- dolu. zna4i e priblizitelno tolkowa neurawnowesena, kolkoto men, predpolagaemo... po kakwo si pada tq? пада си по мъже не по педали като теб
Първоначално написано от inewton Някакви аниме персонажи. Не съм се интересувал точно по кои. qsno.
Първоначално написано от inewton Какъв грешен словоред... Винаги ли обвиняваш граматиката на другия, като не знаеш как да отговориш?
Първоначално написано от solo_ пада си по мъже не по педали като теб nadqwam se. ina4e bi se okazalo, 4e e po- sbyrkana i ot teb, i ot men ... :X
Първоначално написано от Indistinct Винаги ли обвиняваш граматиката на другия, като не знаеш как да отговориш? inewton винаги има отговор. Не се мисли за много важна!
Първоначално написано от inewton Някакви аниме персонажи. Не съм се интересувал точно по кои. Айде!!! Вдигна му акциите
Първоначално написано от solo_ Айде!!! Вдигна му акциите Защо?
Първоначално написано от solo_ Айде!!! Вдигна му акциите ei obitak, ela w ahtopol we!!!
Първоначално написано от inewton inewton винаги има отговор. Не се мисли за много важна! :д
Първоначално написано от inewton Защо? Сега ще я преследва
Първоначално написано от inewton inewton винаги има отговор. Не се мисли за много важна! Със сигурност не се мисля за важна, колкото ти се мислиш за такъв. Просто не е възможно.
Първоначално написано от izrot ei obitak, ela w ahtopol we!!! никога няма да си мръдна газо заради теб нито пък ще дойда чааак до там би са о зад ва газа
Първоначално написано от solo_ Сега ще я преследва hodi lapai na espada, 4e da ti zapu6wa mirizliwata usta we, urod!!!
Първоначално написано от solo_ Сега ще я преследва Той дори името й не знае.
Първоначално написано от Indistinct Със сигурност не се мисля за важна, колкото ти се мислиш за такъв. Просто не е възможно. Стига си преигравала!
Dwyd айде трупаш гледания - https://www.youtube.com/watch?v=8cd2...ature=youtu.be
Първоначално написано от izrot hodi lapai na espada, 4e da ti zapu6wa mirizliwata usta we, urod!!! казах ти да си го начукаш сам
Първоначално написано от izrot hodi lapai na espada, 4e da ti zapu6wa mirizliwata usta we, urod!!! пак го цъкна биполяра
Първоначално написано от Dwyd96 пак го цъкна биполяра ti mai se obyrka, profi.
Първоначално написано от Dwyd96 пак го цъкна биполяра Това не е такова разстройство друго е ама няма да кажа кво
Първоначално написано от inewton Стига си преигравала! Не ми се карай!
Първоначално написано от solo_ Това не е такова разстройство друго е ама няма да кажа кво Абе точно това си е, също като твоето.
Първоначално написано от Indistinct Не ми се карай! Получаваш лукче. Радвай се!
Първоначално написано от Indistinct Абе точно това си е, също като твоето. Аз нямам такова... А ти знаеш ли че имаш 2 ръце ? или сега научаваш ?
Първоначално написано от Indistinct Абе точно това си е, също като твоето. toi ima drugo razstroistwo, kopira mi powedenieto bolnoto ku4e typo!!! Първоначално написано от solo_ Това не е такова разстройство друго е ама няма да кажа кво kaji we, gei!!!!!!
Правила