Песента е яко, но ти нямаш вкус...
Първоначално написано от LoveInfect Брашно ли продаваш, какво продаваш? То всичко може да е бяло. Познай...
Голям си дявол, Соло!
Първоначално написано от АгентМура Голям си дявол, Соло! https://www.youtube.com/watch?v=Ec_4...&nohtml5=False
Не ти харесва, нали?
Първоначално написано от АгентМура Не ти харесва, нали? Кое ?
Музиката, която изпращаш?
На мен ми харесва ! Искаш ли да обсъждаме нещо ?
Първоначално написано от solo_ На мен ми харесва ! Искаш ли да обсъждаме нещо ? Като какво например?
Друсаш ли се още ?
Първоначално написано от solo_ Друсаш ли се още ? Не!
Първоначално написано от АгентМура Не! Преди правеше ли го ?
Опитвал съм няколко пъти, признавам! Но само толкова!
Кока ли ?
Първоначално написано от solo_ Кока ли ? Не...
Болен...
Първоначално написано от solo_ Болен... Защо ми отвръщаш така? С какво съм го заслужил?
Мамиш ме...
Първоначално написано от solo_ Мамиш ме... Никога не съм употребявал кока! Ти друсаш ли?
Първоначално написано от solo_ Мамиш ме... Ти не мамиш ли с всяка буквичка? През две мнения си променяш личноста??
Първоначално написано от LoveInfect Ти не мамиш ли с всяка буквичка? През две мнения си променяш личноста?? Пример ?
Първоначално написано от АгентМура Никога не съм употребявал кока! Ти друсаш ли? Нямах предвид това...
Ем днес някъде каза че си на 22
Първоначално написано от solo_ Нямах предвид това... Какво имаше предвид тогава?
Първоначално написано от LoveInfect Ем днес някъде каза че си на 22 Нужно ли е да си казвам реалните данни пред непознати хора ?
Правила