Първоначално написано от smilegirl12 togava si imah priqtelka сега пък аз си имам!
Esdeath и smilegirl12, вие сте две много лоши момичета !!!
Първоначално написано от persil Какво по дяволите се случа между бабу бабу и есдеатх? ??? No clue
Първоначално написано от Esdeath А сега какво е ? сега е настоящето!
Първоначално написано от LoveInfect ??? No clue Esdeath не харесва baby_baby поради X причини...
Първоначално написано от YoungBloodZ сега пък аз си имам! oksi doksi mn lubov az sum komata ot sq kazvam
Първоначално написано от YoungBloodZ сега пък аз си имам! Коя ?
Първоначално написано от smilegirl12 komata ot sq kazvam ??
Първоначално написано от YoungBloodZ сега е настоящето! Сега къде ме пращаш ? В яслата ?
Първоначално написано от solo_ Esdeath и smilegirl12, вие сте две много лоши момичета !!! Не сме. Нормални сме си.
Esdeath, защо не харесваш baby_baby ?
Първоначално написано от Esdeath Сега къде ме пращаш ? В яслата ? яслата мина! Първоначално написано от Esdeath Коя ? една дето не обича да се снима
Първоначално написано от YoungBloodZ ?? ohh bavno sushtestvo komata na svatbata vi
smilegirl12, ти пухкаво момиче ли си ?
Първоначално написано от YoungBloodZ яслата мина! една дето не обича да се снима Ее... искаше ми се да съм там .. Не знаех, че се възприемаш за момиче, но всеки ден научавам нещо ново.
Първоначално написано от smilegirl12 ohh bavno sushtestvo komata na svatbata vi лол... вземи пиши на кирилица за да ти разбирам... аз разбрах че си изпаднала в кома
Първоначално написано от solo_ smilegirl12, ти пухкаво момиче ли си ? da be mn ti btw mn puh imam i vsqkakvi nuansi
Първоначално написано от Esdeath Ее... искаше ми се да съм там .. Не знаех, че се възприемаш за момиче, но всеки ден научавам нещо ново. момченце съм си аз, нещо не си разбрала
Първоначално написано от smilegirl12 da be mn ti btw mn puh imam i vsqkakvi nuansi Имах предвид дали си клечка или пухкава...
Първоначално написано от YoungBloodZ лол... вземи пиши на кирилица за да ти разбирам... аз разбрах че си изпаднала в кома hashahhaha shte ti se ama moje nali ili krustnicata tq esdeath shte se navie
Esdeath, защо отбягваш запитването ми ?
Първоначално написано от solo_ Имах предвид дали си клечка или пухкава... razbrah te...i ne ne sum tochno klechka no ne sum i edra
Първоначално написано от smilegirl12 razbrah te...i ne ne sum tochno klechka no ne sum i edra Значи перфектна !
Първоначално написано от smilegirl12 razbrah te...i ne ne sum tochno klechka no ne sum i edra Дам идеална си.
Първоначално написано от solo_ Esdeath, защо отбягваш запитването ми ? Какво запитване ?
Правила