Първоначално написано от solo_ АгентМура, ти защо не отидеш да се биеш в UFC ? Може да станеш шампион ! Хайде да отидем да се пробваме заедно! Нека видим кой от нас би се добрал до титлата първи!
Първоначално написано от АгентМура Хайде да отидем да се пробваме заедно! Нека видим кой от нас би се добрал до титлата първи! 1v1 ?
Първоначално написано от solo_ 1v1 ? Слаб си.
Първоначално написано от АгентМура Слаб си. Защо така мислиш ?
Първоначално написано от solo_ Защо така мислиш ? Няма значение. Но наистина си слаб, нали?
Първоначално написано от АгентМура Няма значение. Но наистина си слаб, нали? НЕ СЪМ !!!
Първоначално написано от solo_ НЕ СЪМ !!! Нека бъдем приятели, а не врагове!
Първоначално написано от АгентМура Нека бъдем приятели, а не врагове! Защо винаги се заяждаш с мен ?
Първоначално написано от YoungBloodZ ? Защото това означава никнейма й в превод - любовна зараза, която лично мен ме е хванала...
Първоначално написано от АгентМура Нека бъдем приятели, а не врагове! Първоначално написано от solo_ Защо винаги се заяждаш с мен ?
Първоначално написано от persil Защото това означава никнейма й в превод - любовна зараза, която лично мен ме е хванала... приятел чувствам се кофти за теб...
Първоначално написано от YoungBloodZ приятел чувствам се кофти за теб... Защо ? Любовта не пита все пак.
Първоначално написано от Esdeath Защо ? Любовта не пита все пак. защото ми напомня за мен преди няколко години и знам как се чувства
Първоначално написано от YoungBloodZ защото ми напомня за мен преди няколко години и знам как се чувства На всеки му се е случвало това.
Първоначално написано от YoungBloodZ защото ми напомня за мен преди няколко години и знам как се чувства Те дори не са се виждали на живо...
Първоначално написано от Esdeath На всеки му се е случвало това. кое?
Първоначално написано от solo_ Те дори не са се виждали на живо... Сигурен ли си?
Първоначално написано от persil Сигурен ли си? Стига, брат..
Първоначално написано от YoungBloodZ кое? Няма значение. Какво правиш ти ?
Първоначално написано от Esdeath Няма значение. Какво правиш ти ? Ти падаш ли си по MMA ?
Първоначално написано от Esdeath Няма значение. Какво правиш ти ? гледам едно сериалче и от време на време пиша ти?
Първоначално написано от solo_ Ти падаш ли си по MMA ? Какво е това ?
Първоначално написано от YoungBloodZ гледам едно сериалче и от време на време пиша ти? и аз се чудя какво точно правя ама всеки път когато погледна часовника винаги е минало доста време без да съм усетила ..
Първоначално написано от Esdeath и аз се чудя какво точно правя ама всеки път когато погледна часовника винаги е минало доста време без да съм усетила .. Самотно ли ти е, Esdeath ?
Първоначално написано от solo_ Самотно ли ти е, Esdeath ? не и докато аз и правя компания!
Правила