Първоначално написано от Esdeath Да не се разсърди ? не мисля че някой ми е давал причина да се сърдя
Първоначално написано от YoungBloodZ ще взема не само да лягам ми да спра да влизам... нещо не е същото в тоя форум както преди koe ne e sushtoto kote i zashto nqma da vlizah
Първоначално написано от smilegirl12 koe ne e sushtoto kote i zashto nqma da vlizah липсва ми един специален потребител!
Първоначално написано от solo_ В момента бъзикаш ли ме ? Малко.
Първоначално написано от YoungBloodZ липсва ми един специален потребител! Значи мама не ти е достатъчна ? Мръсник !
Първоначално написано от Esdeath Малко. Виждала ли си моя снимка или не ?
Първоначално написано от solo_ Виждала ли си моя снимка или не ?
Първоначално написано от YoungBloodZ липсва ми един специален потребител! FreelyGirl ?
Esdeath спри да побъркваш соло...
Първоначално написано от smilegirl12 FreelyGirl ? тайна!
Първоначално написано от YoungBloodZ Esdeath спри да побъркваш соло... Ама аз нищо не правя.
Първоначално написано от Esdeath Ама аз нищо не правя. и все пак... кажи му какво знаеш за него за да му олекне
Първоначално написано от YoungBloodZ и все пак... кажи му какво знаеш за него за да му олекне Ако и ти кажеш кой ти липсва.
Първоначално написано от Esdeath Ако и ти кажеш кой ти липсва. много от старите потребители на раздел фън както и някои от кофата
Първоначално написано от Esdeath ИКАЖИ ИСТИНАТА !!! ВЕДНАГА !!!
Първоначално написано от YoungBloodZ тайна! :/
Първоначално написано от solo_ ИКАЖИ ИСТИНАТА !!! ВЕДНАГА !!! calm your tits не те е виждала
КАЖИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от YoungBloodZ calm your tits не те е виждала Ох, за миг си помислих друго... Ама какъв съм глупчо...
Първоначално написано от smilegirl12 :/ дишай коте! https://www.youtube.com/watch?v=gr4SABSef2o
Първоначално написано от YoungBloodZ не те е виждала Прав е, не съм.
Първоначално написано от solo_ Ох, за миг си помислих друго... Ама какъв съм глупчо... голям си вагабонтин!
Първоначално написано от LoveInfect Мразя когато хората генерализират. Това че в ромските общества имат лоши маниери, не означава че всеки един циганин е с такива. Има и добри и добре образовани и възпитани цигани. Аз не страдам от такива предрасъдаци. Една птичка пролет не прави
Първоначално написано от YoungBloodZ дишай коте! https://www.youtube.com/watch?v=gr4SABSef2o ne e chestno mamish kato mi prashtash tova :@
Първоначално написано от smilegirl12 ne e chestno mamish kato mi prashtash tova :@ какво мамя? за нищо не съм излъгал!
Правила