Първоначално написано от inewton Честно казано, аз й дадох идея да напусне, дори беше публично, само че не помня в коя тема. Тя взе че наистина ни напусна. знам... четох и последните коментари просто искам да обвиня несправедливо соло
Първоначално написано от YoungBloodZ знам... четох и последните коментари просто искам да обвиня несправедливо соло Гадняр !
inewton, ти защо и каза да напусне ?
Първоначално написано от solo_ Гадняр ! извинявай!
Първоначално написано от solo_ Ама защо и го каза ? Нарочно. Да питаш и пак да не знаеш.
Първоначално написано от solo_ inewton, виж това - http://www.teenproblem.net/forum/sea...archid=1336769 Прегледай ги ! vBulletin съобщение Съжаляваме - няма съответствия. Моля опитайте други фрази.
YoungBloodZ, искаш ли да ти докажа, че dreamwalker не е напуснала ? Само седи инкогнито и не пише в темите, иначе влиза.
Първоначално написано от inewton Нарочно. Да питаш и пак да не знаеш. Аз ще узная !
Първоначално написано от solo_ не пише в темите то това си е напускане
Първоначално написано от LoveInfect Чао от мен! къде отивашш
Първоначално написано от YoungBloodZ то това си е напускане Само на ЛС можеш да говориш с нея. Аз съм я призовавал много пъти, но тя... милата...
Първоначално написано от smilegirl12 къде отивашш Ще спи.
smilegirl12, може ли да ти задам един въпрос ?
Не, няма да спи ! Била е да вечеря.
Първоначално написано от solo_ smilegirl12, може ли да ти задам един въпрос ? ?
Първоначално написано от smilegirl12 ? Какво правиш сега ?
Първоначално написано от solo_ Не, няма да спи ! Била е да вечеря. тя нали вечеря одеве?
Първоначално написано от YoungBloodZ тя нали вечеря одеве? Била е до магазина...
Първоначално написано от solo_ Била е до магазина... откъде знаеш?
Първоначално написано от solo_ Какво правиш сега ? играя белот, що
Първоначално написано от smilegirl12 играя белот, що иска да те отмъкне от мен!
Първоначално написано от YoungBloodZ откъде знаеш? Предполагам...
Първоначално написано от YoungBloodZ иска да те отмъкне от мен!
Първоначално написано от YoungBloodZ откъде знаеш? Следи я.
Първоначално написано от kuik Следи я. със сателита ли?
Правила