АгентМура, имам въпрос !
Първоначално написано от kuik
Първоначално написано от solo_ Добре, добре. Знаеш как да отговаряш.
Първоначално написано от solo_ АгентМура, имам въпрос ! Какъв е въпроса ти?
Първоначално написано от АгентМура Какъв е въпроса ти? Защо реагира така остро ?
Първоначално написано от solo_ Защо реагира така остро ? Кажи си въпроса бе, дивич!
Първоначално написано от АгентМура Кажи си въпроса бе, дивич! Зададох го !
Първоначално написано от solo_ Зададох го ! Защо съм реагирал остро, ама на кое?
Първоначално написано от kuik Добре, добре. Знаеш как да отговаряш. Искаш ли и ние да си направим такова селфи ?
Първоначално написано от АгентМура Защо съм реагирал остро, ама на кое? Остави, остави... Ела във facebook !
Young, ти какво работиш?
Първоначално написано от solo_ Остави, остави... Ела във facebook ! във facebook мръсотии ли си говорите? гейченца!
Първоначално написано от АгентМура Young, ти какво работиш? застраховки правя малку ас
Zadara
Първоначално написано от YoungBloodZ застраховки правя малку ас Какви?
Първоначално написано от smilegirl12 Zadara за някакво задиране ли говориш или за някакъв зидар?
Първоначално написано от YoungBloodZ във facebook мръсотии ли си говорите? гейченца! Говорим си за мен и за това как ще му изпратя моя снимка ! \;x
Първоначално написано от АгентМура Какви? автомобилни
Първоначално написано от YoungBloodZ автомобилни По колко пари правиш на ден?
Първоначално написано от smilegirl12 Zadara Здр!
Първоначално написано от АгентМура По колко пари правиш на ден? по два лева и петдесет и четири стотинки
Първоначално написано от YoungBloodZ по два лева и петдесет и четири стотинки
Първоначално написано от YoungBloodZ по два лева и петдесет и четири стотинки Ама т'ва само по документи, нали? Иначе под масата колко взимаш?
Първоначално написано от АгентМура По колко пари правиш на ден? и тъй като в месеца има около 22 работни дни сметни 22 * два лева и петдесет и четири стотинки на ден... с колко пари живея на месец!
Първоначално написано от АгентМура Ама т'ва само по документи, нали? Иначе под масата колко взимаш? това е под масата! по документи са петдесет стотинки на ден
Правила