Първоначално написано от YoungBloodZ ядосана за? коментара за персил ли? Не, не.
Първоначално написано от solo_ Това момче се вре където не му е работа... +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 Нищо не е лошо момче.
Първоначално написано от solo_ Има! Да не би да си ти?
Първоначално написано от YoungBloodZ persil ли? Баба ми...
Първоначално написано от solo_ Баба ми... maikati както казва мотикаря
Първоначално написано от YoungBloodZ maikati както казва мотикаря Ти знаеш ли коя е майка ми?
Не бъдете гадни един към друг.
Първоначално написано от solo_ Ти знаеш ли коя е майка ми? Никой не познава майка ти. Разкажи ни за нея.
Първоначално написано от LoveInfect Сериозно ли? Не си ли си сменял жилището? Или си ги взел със себе си да си ги имаш ? Не, че защо да си сменям жилището? Е, вярно мисля скоро да стана самостоятелна бойна единица, но за сега не...
аз не знам защо всички нападате персил... не го познавам достатъчно добре за да определя какъв е но по коментарите съдя че не е лош човек!
Първоначално написано от LoveInfect Никой не познава майка ти. Разкажи ни за нея. Селена Гомез!
Първоначално написано от persil Не, че защо да си сменям жилището? Е, вярно мисля скоро да стана самостоятелна бойна единица, но за сега не... С родителите ли си живееш?
Първоначално написано от LoveInfect С родителите ли си живееш? Малко е особено при мен, бих ти разказал на ЛС, не тук на всеослушание.
Първоначално написано от solo_ Селена Гомез! аз мислех че е Деми Ловато?
Здр, кочета!
Първоначално написано от АгентМура Здр, кочета! здр коч
Първоначално написано от АгентМура Здр, кочета! Ей, боклук!
Първоначално написано от persil Малко е особено при мен, бих ти разказал на ЛС, не тук на всеослушание. Нас пък ни интересува...
Първоначално написано от solo_ Ей, боклук! защо с лошо?
Първоначално написано от YoungBloodZ здр коч Ще се караме, Мечо!
Първоначално написано от solo_ Нас пък ни интересува... и все пак ако беше написал историята тук щеше да я прочетеш с удоволствие... не се прави!
Първоначално написано от YoungBloodZ защо с лошо? Защото ми разиграва циркове по скайпа...
Първоначално написано от АгентМура Ще се караме, Мечо! 100?
Първоначално написано от YoungBloodZ и все пак ако беше написал историята тук щеше да я прочетеш с удоволствие... не се прави! Нямаше!
Първоначално написано от solo_ Защото ми разиграва циркове по скайпа... я си дай скайпа?
Правила