Първоначално написано от Indistinct Пак ли съм пропуснала женския бой... Освен да си те изхиля кажи кво друго да направя ?
Първоначално написано от solo_ Освен да си те изхиля кажи кво друго да направя ? Идеята беше да е забавно.
Първоначално написано от Indistinct Идеята беше да е забавно. Обаче нали знаеш че ти си гей ?
Първоначално написано от solo_ Обаче нали знаеш че ти си гей ? Нали знаеш, че съм момиче?
Първоначално написано от Indistinct Нали знаеш, че съм момиче? Тъй ли ?
Първоначално написано от solo_ Тъй ли ? А не бе...
Първоначално написано от Indistinct А не бе... Манеее, аз не знаех.. мислех те за пич
Първоначално написано от solo_ Манеее, аз не знаех.. мислех те за пич А то пичка.
Първоначално написано от solo_ Манеее, аз не знаех.. мислех те за пич Шерлок...
Първоначално написано от inewton А то пичка. нали знаеш значението на тази дума ?
Първоначално написано от solo_ нали знаеш значението на тази дума ? Да... и?
Първоначално написано от inewton Да... и? Кво означава ?
Тихо той да каже
ся търси у нета
Първоначално написано от solo_ Кво означава ? Започва с п и завършва на утка.
сладури аз ви оставям отивам на работа айде чао ви :*
Първоначално написано от inewton Започва с п и завършва на утка. нищо не знаеш...
Първоначално написано от baby_baby сладури аз ви оставям отивам на работа айде чао ви :* ние сме изруди не сладури ние сме педофили и гадняри а аз съм психично болно куче скоро ще кача един клип да видиш
Първоначално написано от baby_baby сладури аз ви оставям отивам на работа айде чао ви :* Чао! Приятна работа!
Първоначално написано от solo_ ние сме изруди не сладури ние сме педофили и гадняри а аз съм психично болно куче скоро ще кача един клип да видиш DDDDDDDDDDDDD
Първоначално написано от inewton Чао! Приятна работа! мерси мерси
espada ние в тази тема всички до един сме такива
боян също е болно куче
Първоначално написано от solo_ нищо не знаеш... Добре.
Правила