Първоначално написано от dirtyyy Ето я кака хихихих С розова бях, сега съм с бяла На колко каза, че си ?
Първоначално написано от Esdeath Скучно ми е и то мнооого .. Дните ми са едни и същи, не мога да кажа вчера правих това ,а онзи ден еди какво си .. Струват ми се еднакви.. Как ти минава ежедневието?
Първоначално написано от dirtyyy Ето я кака хихихих С розова бях, сега съм с бяла да не си остаряла и затова да е побеляла??
Първоначално написано от Esdeath На колко каза, че си ? На 21 е.
Първоначално написано от dirtyyy яж ананаси да ти се оправи флората и да миришеш на сладко и ще ти е оке Не ги обичам ..
Първоначално написано от dirtyyy яж ананаси да ти се оправи флората и да миришеш на сладко и ще ти е оке Сама не можеш ли да направиш нещо. Излез, запознай се с нови хора, ходи на събития, развинай таланти и хобита...
Първоначално написано от LoveInfect Сама не можеш ли да направиш нещо. Излез, запознай се с нови хора, ходи на събития, развинай таланти и хобита... забрави да споменеш и пуши трева!
Първоначално написано от YoungBloodZ maikati съм Баси грубите затапки лололололололо
Първоначално написано от solo_ Как ти минава ежедневието? Ставам-> училище-> мотая се малко с една приятелка-> след това се прибирам около 1-2 часа-> вкъщи няма какво да правя и понякога спинкам доста ..
Първоначално написано от LoveInfect Сама не можеш ли да направиш нещо. Излез, запознай се с нови хора, ходи на събития, развинай таланти и хобита... Tova e za socialni hora be
Първоначално написано от dvuguzata_lamq Баси грубите затапки лололололололо лололо-то се изтърка опитай нещо ново
Първоначално написано от YoungBloodZ забрави да споменеш и пуши трева!
Първоначално написано от YoungBloodZ лололо-то се изтърка опитай нещо ново лолололололо
Първоначално написано от Esdeath Ставам-> училище-> мотая се малко с една приятелка-> след това се прибирам около 1-2 часа-> вкъщи няма какво да правя и понякога спинкам доста .. И аз съм така... Карай... Не се притеснявай!
Първоначално написано от smilegirl12 Tova e za socialni hora be че ние тук сме си една напълно социална групичка!
Първоначално написано от Esdeath НИКОГА не си го причинявай!
Първоначално написано от YoungBloodZ че ние тук сме си една напълно социална групичка! Но само тук...
Първоначално написано от solo_ И аз съм така... Карай... Не се притеснявай! Не се притеснявам, скучно ми е просто..
Първоначално написано от solo_ НИКОГА не си го причинявай! Аз наргиле не пуша както почти всички от класа ми, та ти трева ..
Животът е труден...
Първоначално написано от YoungBloodZ че ние тук сме си една напълно социална групичка! Donqkude
Първоначално написано от Esdeath Не се притеснявам, скучно ми е просто.. Знаеш ли кога ще се оправиш?
Първоначално написано от smilegirl12 Donqkude довсякъде !
Първоначално написано от АгентМура Животът е труден... На теб тежко ли ти е?
Правила