Пук.
Първоначално написано от Esdeath Какво и ти така ? Нищо...
Първоначално написано от YoungBloodZ Пук. А!? Ти си тук!
да ШТо?
Първоначално написано от YoungBloodZ да ШТо? Мислех, че си на училище.
нали ти казах аз съм трета смяна
Що никой не пише?
Първоначално написано от LoveInfect Що никой не пише? Потресен съм...
Първоначално написано от LoveInfect Що никой не пише? времето се стопли и всички се социализираха
Първоначално написано от YoungBloodZ времето се стопли и всички се социализираха Освен мен.
Ти социализира ли се?
Първоначално написано от solo_ Ти социализира ли се? така като гледаш според теб ?
Здр!
Първоначално написано от YoungBloodZ така като гледаш според теб ? Не знам...
Първоначално написано от АгентМура Здр! Здравей, лисичко! Това на аватара ти ли си?
Първоначално написано от solo_ Здравей, лисичко! Това на аватара ти ли си? Не, тоя е някъв брадатко. Аз съм лисицата наистина.
Първоначално написано от АгентМура Не, тоя е някъв брадатко. Аз съм лисицата наистина. Оооо.
Здрасти къв е тоя аватар?
Първоначално написано от LoveInfect Здрасти къв е тоя аватар? Вчера проведох разговор с него, и от там са го прехванали...
АгентМура, отиваме на онзи свят!
Първоначално написано от solo_ Вчера проведох разговор с него, и от там са го прехванали... Не ми го разболявай! моля!
Първоначално написано от LoveInfect Не ми го разболявай! моля! Ти да видиш...
Аз се пооправих вече, Соло. Не съм толкова депресиран вече. Първоначално написано от LoveInfect Не ми го разболявай! моля! То май аз него разболях навремето.
Първоначално написано от АгентМура Аз се пооправих вече, Соло. Не съм толкова депресиран вече. Как се оправи?
Първоначално написано от solo_ Как се оправи? Заслужаваш ли да знаеш?
Правила