Първоначално написано от АгентМура Заслужаваш ли да знаеш? Не.
Първоначално написано от solo_ Не.
Първоначално написано от АгентМура Кое е смешното?
соло мисля че е време и ти да смениш аватара
Първоначално написано от YoungBloodZ соло мисля че е време и ти да смениш аватара Както и ти.
Първоначално написано от Esdeath Както и ти. Ти също.
Първоначално написано от Esdeath Както и ти. ее що? аз даже мислех с него да си остана завинаги
Първоначално написано от YoungBloodZ ее що? аз даже мислех с него да си остана завинаги И аз така мисля за моя...
Първоначално написано от solo_ И аз така мисля за моя... това е защото нямаш собствено мислене
Първоначално написано от solo_ Ти също. Колко пъти ?
Първоначално написано от YoungBloodZ това е защото нямаш собствено мислене _!_
Първоначално написано от YoungBloodZ ее що? аз даже мислех с него да си остана завинаги Не ми харесва.
Първоначално написано от Esdeath Колко пъти ? Защо не сложиш свой аватар, Esdeath?
Първоначално написано от Esdeath Не ми харесва. на мен пък много ми харесва може би ако знаеше откъде идва и на теб щеше да ти харесва
Първоначално написано от YoungBloodZ на мен пък много ми харесва може би ако знаеше откъде идва и на теб щеше да ти харесва От paint ? xD
Първоначално написано от Esdeath От paint ? xD да
Първоначално написано от solo_ Защо не сложиш свой аватар, Esdeath? Не искам, все едно ти би сложил твоя снимка..
Първоначално написано от Esdeath Не искам, все едно ти би сложил твоя снимка.. Готово.
Първоначално написано от LoveInfect да ти защо напоследък все си ми контра? нещо не ми харесваш... Първоначално написано от Esdeath От paint ? xD He
Първоначално написано от YoungBloodZ ти защо напоследък все си ми контра? нещо не ми харесваш... И с мен е така...
Първоначално написано от solo_ Готово. Това не си си.
Първоначално написано от YoungBloodZ ти защо напоследък все си ми контра? нещо не ми харесваш... He Как не ? Къде другаде ще рисуваш като 5 годишно човече ?
Първоначално написано от Esdeath Това не си си. Можеш ли да го докажеш?
Първоначално написано от Esdeath Как не ? Къде другаде ще рисуваш като 5 годишно човече ? в днешно време има хакери на по 3 години...
Първоначално написано от Esdeath Как не ? Къде другаде ще рисуваш като 5 годишно човече ? Това е TrollFace!
Правила