Първоначално написано от Esdeath Ще пропусна. Прави го на Мура. Защо на него?
Първоначално написано от АгентМура ХАХАХААХ Соло, ти какво правиш? Самотнича...
Нали се обичате...
Първоначално написано от Esdeath Нали се обичате... Не е вярно! Ти си много по-красива от АгентМура!
Първоначално написано от solo_ Не е вярно! Ти си много по-красива от АгентМура! ти не си ме виждал никога ! И не, esdeаth! Не се обичаме със Соло!
Странно, той ме мисли за сладка.
Първоначално написано от АгентМура ти не си ме виждал никога ! Щом казваш....
Първоначално написано от Esdeath Странно, той ме мисли за сладка. Не си ли?
Първоначално написано от solo_ Не си ли? Не знам това, винаги ми казват че съм така ... Дразни ме вече, всички ме оприличават, че съм сладка ...
Първоначално написано от Esdeath Не знам това, винаги ми казват че съм така ... Дразни ме вече, всички ме оприличават, че съм сладка ... Трябва да се радваш.
Първоначално написано от solo_ Щом казваш.... Кога си ме виждал?
Първоначално написано от АгентМура Кога си ме виждал? Няма значение.
Първоначално написано от solo_ Трябва да се радваш. Защо ??
Първоначално написано от solo_ Няма значение. Преследвач! Ела ми бе! Да те видим!
Първоначално написано от Esdeath Защо ?? Как ще ти е по-приятно? Да те наричат грозна / хубава?
Първоначално написано от АгентМура Преследвач! Ела ми бе! Да те видим! Аз съм hunter!
Първоначално написано от solo_ Аз съм hunter! Ти си воайор ! Спотайващ се чикибоец такъв!
Първоначално написано от solo_ Как ще ти е по-приятно? Да те наричат грозна / хубава? Честно казано не ме интересува мнението на другите
Първоначално написано от АгентМура Ти си воайор ! Спотайващ се чикибоец такъв! Доказателства?
Първоначално написано от Esdeath Честно казано не ме интересува мнението на другите В моите очи си много красива! -Само казвам.
Първоначално написано от solo_ Доказателства? Лека, тоя път наистина!
Първоначално написано от АгентМура Лека, тоя път наистина! Като нямаш какво да кажеш...
И къде смяташ да ходиш?
Първоначално написано от solo_ В моите очи си много красива! -Само казвам. Само за любимия ми човек ще съм важна, и ще успее да го покаже, другите просто ще те подминават и говорят празни приказки.
Първоначално написано от Esdeath Само за любимия ми човек ще съм важна, и ще успее да го покаже, другите просто ще те подминават и говорят празни приказки. Така е!
Правила