ама използва ли шампоан ?
Първоначално написано от YoungBloodZ ама използва ли шампоан ? Не, само алкохол.
При мен само гърми...
dobur den priqteli
Първоначално написано от smilegirl12 dobur den priqteli Охо, добър ден, smilegirl12! Къде се губиш?
bqh v gurciq za nakolko dena
Първоначално написано от smilegirl12 dobur den priqteli Добър ден
Днес е много пусто...
не само днес
всеки ден е много пусто
дам
Всички сте тука, ама само чакате да клъвнете нещо интересно.
Първоначално написано от АгентМура Всички сте тука, ама само чакате да клъвнете нещо интересно. Какво интересно има?
Първоначално написано от АгентМура Всички сте тука, ама само чакате да клъвнете нещо интересно. е ти не чакаш ли нещо интересно?
Първоначално написано от АгентМура Всички сте тука, ама само чакате да клъвнете нещо интересно. то като пишете със соло карате всички да се махнат от тоя чат
Туп! Как сте бе?
Първоначално написано от YoungBloodZ то като пишете със соло карате всички да се махнат от тоя чат Ами в моментите, в които не сме тук с него, какво става тук тогава?
Първоначално написано от АгентМура Ами в моментите, в които не сме тук с него, какво става тук тогава? вие сте тук 25/8
Първоначално написано от YoungBloodZ вие сте тук 25/8 Аз не съм.
Първоначално написано от АгентМура Ами в моментите, в които не сме тук с него, какво става тук тогава? пак се намира хора, които пишат
Първоначално написано от АгентМура Ами в моментите, в които не сме тук с него, какво става тук тогава? Ако не сме тук, значи сме в skype, ако не там, значи във facebook...
Първоначално написано от baby_baby пак се намира хора, които пишат Ти предимно пишеш тук само в почивките си, когато не се кълчиш пред твърди пръчки.
Първоначално написано от АгентМура Ти предимно пишеш тук само в почивките си, когато не се кълчиш пред твърди пръчки. Ах ти!
Първоначално написано от АгентМура Ти предимно пишеш тук само в почивките си, когато не се кълчиш пред твърди пръчки. Станал си много неуважителен.
Правила